5 berendezés, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból

5 berendezés, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból

Címlap / Egyéb / 5 berendezés, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból

Új építés? Felújítás? A nők egyik nagy kedvence ilyenkor a fürdőszoba. Nem is csoda, hiszen minden napunk itt indul, a végén pedig itt marad időnk feltöltődni. Stílus, burkolat, berendezés, világítás, számos lehetőség, melyek közül kedvünkre válogathatunk. Fürdőszobánk kinézetének pontos megtervezésére ma már ingyenes programok is rendelkezésre állnak (méretarányos sablonokkal), melyekkel azonnal egyértelműen láthatjuk, hogy a végeredmény valóban megfelel-e elképzeléseinknek. Hogy pontosan milyen szaniterekre és berendezésekre is lehet majd szükségünk? Ezt foglaltuk össze cikkünkben. (x)

A zuhany, vagy a kád – már, ha nem lehet mindkettő…

Ez az egyik legfontosabb sarkalatos kérdés, mely az elsők közt felmerül. Nagyban befolyásolja a végeredményt persze, hogy mekkora a fürdőszobánk mérete, hol van az ablak/az ajtó, ha csak felújítunk mit enged a vízvezetékek/lefolyók helyzete, hányan vagyunk egy háztartásban és persze, hogy hogyan szeretünk felfrissülni. De nézzük a lehetőségeket:

Zuhany

Fontos kérdés, hogy kész zuhanykabint, vagy épített zuhanyt szeretnénk? Előbbi esetében zuhanykabinra, zuhanytálcára utóbbinál zuhanyfolyókára lesz szükségünk. Fontos eldönteni, hogy a zuhanyrendszer vonatkozásában klasszikus falsíkon kívüli kivitelt (zuhanyfej/zuhanyrúd/zuhanycsap) szeretnénk, vagy falsík alatti diszkrét megoldást, melynél csak a zuhanycsap és pl. az esőztető fej látszódik. Fel kell tennünk a kérdést, hogy vannak-e olyan egyedi igényeink, mint pl. a mennyezeti zuhany?

Kád

Legyen az klasszikus téglalap, vagy a szintén helytakarékos aszimmetrikus változata, szabadon álló, vagy sarok kivitel, egy biztos: bármelyik kádtípus mellett is tesszük le végül a voksunkat számos forma és méret áll majd a rendelkezésünkre, kiegészítők sorával, úgymint a csaptelepek, kádparavánok, hidromasszázs rendszerek, fejtámlák és még sorolhatnánk.

A csaptelep

Funkció, forma, design, szín, gyártó, víztakarékosság, árfekvés – a termékcsalád darabjainak száma mondhatni végtelen és csak a képzeletünk szabhat neki határt. Az esztétikus és egységes összkép eléréséhez csere esetén mindenképp célszerű a csaptelepeket egyszerre cserélni, ugyanazon családból választva. Lehet az klasszikus tekerőgombos modell, vagy a legtöbbször választott egykaros kivitel, esetleg infrás megoldás, közös bennük, hogy a kínálat szinte végtelen. A fali és álló kiviteleken kívül ma már az egyes darabok mérete is lehet változó, attól függően, hogy pl. a mosdókagylónál milyen magasságra van szükségünk (nem mindegy ugyanis, hogy hagyományos mosdókagylóval, vagy ráépíthető típussal rendelkezünk). Az ún. termosztátos csaptelepek segítségével állandó nyomást és vízhőmérsékletet biztosíthatunk, mely segít elkerülni a leforrázás veszélyt, így igazán gyerekbarát és víztakarékos megoldásnak tekinthető.

A törölközőszárító radiátor

Ma már természetesnek mondható, hogy minden fürdőszobában megtalálható a törölközőszárító radiátor, mely nem csak azért praktikus, mert fűt és segít a szárításban, hanem azért is mert használatával meggátolhatjuk a nedves környezetet kedvelő baktériumok és gombák szaporodását is. Központi fűtésre csatlakoztatva, vagy elektromos fűtőbetét segítségével egyaránt megbízhatóan üzemeltethetők. Egyenes és íves kivitelek széles méretválasztékban, kiváló ár-érték aránnyal az Ön kényelméért!

A villanybojler

Egyszerű- és gyors megoldást keres otthona melegvíz-ellátására? Nem szeretne bajlódni az engedélyeztetéssel? Ez esetben egy megbízható villanybojler az Ön számára legkedvezőbb választás. Kompakt méretek, elegáns vonalak a modern fürdőszobákhoz igazodva – klasszikus hengeres kivitelek a megszokott megoldások kedvelőinek. Funkció, márka, teljesítmény, méret – webáruházunkban számos lehetőség közül választhat.

A fürdőszobabútor

A webáruházunkban forgalmazott szaniterek gyártói ma már odafigyelnek arra is, hogy komplett megoldásként fürdőszobabútorokat is kínáljanak vásárlóinknak. Falra akasztható szekrények, mosdópultok, állószekrények, polcok és tükrök széles szín és típusválasztékban. Vízálló alapanyag, hidraulikus teleszkóp a csendes nyitás-zárásért, akár fogantyú nélküli kivitelek a könnyebb tisztíthatóságért. 

Összefoglalva: a Gépész Webáruházban mindent megtalál, ami leendő fürdőszobája kialakításához jól jöhet: zuhanykabinok, kádak, mosdókagylók, csaptelepek (a bekötésükhöz szükséges szerelvények) törülközőszárító radiátorok, villany- és gázbojlerek, fürdőszobabútorok széles választéka! Nálunk mindent megtalál!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást