Így öltözünk idén nyáron: TOP kedvenc nyári trendjeink

Így öltözünk idén nyáron: TOP kedvenc nyári trendjeink

Címlap / Stílus / Így öltözünk idén nyáron: TOP kedvenc nyári trendjeink

Végre eljött az ideje a nyári gardróbunk rendezgetésének! Mutatjuk, mely ruhadarabjaidat érdemes a polcon előre tenni, sőt, esetleg néhány új darabot is beszerezni belőlük!

Pasztelles árnyalatok

A halvány pasztelles színek nagyon megnyugtatóan hatnak rád éppúgy, mint mindenki másra, akinek a közelébe mész. Az idei trendekben egyértelműen szerephez jutottak a halvány árnyalatok, a jól ismert cukorkaszínek, amik önmagukban viselve éppúgy divatosnak számítanak, mint mintákkal, jól bevált alapdarabokkal ötvözve. 

Minimalista megoldások

A minimalizmus egyre biztosabban tör előre, és ez megmutatkozik a trendekben is: nem csak a kapszulagardrób hódít, hanem a minél egyszerűbb, letisztultabb ruhatár is. Ezt az irányzatot követve, visszafogott színekre, egyszerű alapdarabokra lesz szükséged, olyan ruhákra, amik véletlenül sem ragyogják túl a szépségedet. Éppen ellenkezőleg: te ragyogtatod őket! 

Hódítanak a minik

Az idei nyáron visszatértek a minik, amik nagyon jól kiegészítik a forrónadrágok nyújtotta lehetőségeket. Ha az elmúlt hónapokban mindent megtettél azért, hogy formásak legyenek a lábaid, akkor főleg nem lesz okod elrejteni őket, a divat lehetőséget nyújt arra, hogy élj ezzel a lehetőséggel. A lehető legszélesebb palettáról válogathatsz, ideértve az anyagokat, a mintákat és persze a fazonokat is.

Vékony pántok

A spagetti pántok nem csak a klasszikus formában, tehát a vállakon bukkannak fel, hanem gyakorlatilag bárhol feltűnhetnek a ruhákon – változatos küllemű, de vékony pántok formájában. Kifinomult lehetőséget nyújtanak arra az esetre, ha szeretnéd megmutatni a szépségedet anélkül, hogy túl sokat mutatnál meg magadból. A már-már zsinórszerűen vékony pántokra tekinthetsz az öltözéked különálló részeként, garantáltan egyedi, divatos és különleges lesz a megjelenésed.

Ideje ragyogni!

Az elmúlt évek nem a ragyogásról szóltak és úgy tűnik, ezt most megpróbálják kompenzálni a tervezők. A sok egyszerű, letisztult darab és szín mellett ismét felbukkant a ragyogás, és hódítanak a metálos, fémes színek. Az aranyozott, egészen feltűnő felületek gyakorlatilag bárhol felbukkanhatnak az öltözékünkön és egyébként nagyon jól kiegészítik az egyszerűbb alapdarabokat, amikkel érdemes is ötvözni ezeket a különlegességeket.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!