Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben / 6. oldal

Vízöntő

Nem minden alakul ebben az évben a Vízöntő elképzelései szerint, és szüksége lesz a tapasztalatára, kreatív energiáira és bölcsességére, hogy minden helyzetet megfelelően kezeljen. Ha a humorérzéke sem hagyja el, akkor nyert ügye lesz.

Szerelem: A Vízöntő úgy érezheti, révbe ért, ennek ellenére szokatlanul sok munkát kell tennie a kapcsolat fenntartásába. Neki kell eldöntenie, hogy ez megéri-e neki, vagy más területekre fordítaná inkább ezt az energiát.

Karrier: A tavalyi évi nehézségek után a Vízöntő stabil terepen találja magát, és végre anyagi téren is nem csak egyenesbe jön, de akár egy régi álmát is sikerül finanszíroznia.

Halak

A változatosságot kedvelő Halak imádni fogják ezt az évet, ami sok kihívást, de ezzel együtt rengeteg lehetőséget is tartogat nekik. Úgy érezhetik magukat, mint akik lubickolnak az életben, és a dolgok sűrűjében lehetnek.

Szerelem: Sok lehetőség kínálkozik a Halak számára a forró flörtök terén, de ő közben már pontosan tudja, mire vágyik. Ha kitart az elképzelései mellett, télen minden álma megvalósulhat.

Karrier: Lehet, hogy idén választanod kell, hogy egy anyagilag kecsegtető lehetőséget fogadsz el, vagy egy olyan munkát, ami szellemileg kielégítőbbnek hangzik. Akárhogy döntesz is, fontos, hogy ne kapkodj, gondold át a lehetőségeidet, és ne égesd fel magad mögött a hidakat.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»

2 hozzászólás

 • Tusi56
  2021.01.09., 17:37

  Karrier: A munka terén a Kos végre úgy érzi, beilleszkedett, beérett – mindez a Bakhoz beírva…

  Válasz
  • Bien.hu
   2021.01.09., 18:00

   Szia! Köszi a jelzést, javítottuk az elírást 🙂

   Válasz

Írj egy hozzászólást