Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben / 3. oldal

Az új kezdetet és a tiszta lapot már nagyon sokan várták. De mit ígérnek a csillagok az év második felére?

Oroszlán 2021-es horoszkópja

Az Oroszlánok számára a 2021-es év a család körül forog. Lesznek területek, ahol a szeretteik megnehezítik a dolgukat, és olyanok is, ahol erőt adnak, és az is lehet, hogy egy távoli rokoni szál is befolyásolja majd a sorsuk alakulását.

Szerelem: Az Oroszlán választottja és egy közeli családtagja ellentétbe kerülhet egymással, az Oroszlán pedig két tűz között találhatja magát idén. Fontos, hogy tisztán húzza meg mindenki a határokat, akkor egyetlen kapcsolat sem fog tönkremenni a vita rendezése során.

Karrier: A családi szálak idén a munkát is behálózzák. Lehet, hogy egy gyermek érkezése csavar egyet a karriered alakulásán, vagy éppen családi vállalkozásba kezdesz, de a rokoni kapcsolatok a karrier területére is elérnek valahogyan, legalábbis a 2021-es horoszkóp szerint.

Szűz

A hatalmas munkabírású és mindig rendezett Szűz számára 2021. lesz az az év, amikor meg kell ismernie a saját határait. A 2021-es horoszkóp szerint lehet, hogy tartogat az esztendő néhány fájdalmas leckét, ám ha ezeket megtanulod, sokkal egészségesebb kapcsolatod lehet önmagaddal.

Szerelem: Sok mindent hajlandó vagy feláldozni a partnered boldogságáért, itt az idő azonban, hogy magadra is gondolj. Meg fogsz lepődni, hogy a párod milyen szívesen áll a rendelkezésedre, ha elmondod neki, miben segíthetne, hogy boldogabb legyél.

Karrier: Fontos számodra a munkád, de itt az ideje, hogy egy kicsit a szabadidőddel is törődj. Találj alkalmat egy hobbi kipróbálására, mert idén rengeteg benned a kreatív energia, amit nem biztos, hogy a munkádban ki tudsz élni.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»