A legmenőbb 2021-es fürdőruha trendek – Hozzád melyik illik?

A legmenőbb 2021-es fürdőruha trendek – Hozzád melyik illik?

Címlap / Stílus / Divat / A legmenőbb 2021-es fürdőruha trendek – Hozzád melyik illik?

Mindenki tűkön ülve várja, hogy végre kiszabadulhasson a strandokra. Az idő már kezd melegedni, szóval érdemes időben körbenézni a fürdőruha trendekkel kapcsolatban is.

Idén mindannyian még jobban fogjuk élvezni a nyarat az elmúlt egy év bezártság után. Biztos vagyok benne, hogy még az is, aki régen nem volt olyan nagy kalandor, többet járt ki a természetbe és egyre nagyobb igénye van arra, hogy kimozdulhasson. És ez még csak a tavasz, mi lesz majd nyáron? Amikor végre kicsit szabadabban mozoghatunk és kivonulhatunk mondjuk, ha nem is külföldre, legalább a Velencei-tó vagy a Balaton partjára.

De ha csak a teraszon vagy a kertben ülünk ki egy kis napozásra, akkor is fontos, hogy olyan fürdőruhában tegyük mindezt, amiben jól érezzük magunkat. Szóval itt az idő, hogy szétnézzünk a trendek között, milyen fazonok tarolnak majd idén nyáron!

Ahogy a divatban -gondoljunk csak vissza a flatform flipflop papucsokra-, úgy a fürdőruhák között is elég erősen visszaköszönnek a ’70-es, ’90-es és a korai 2000-es évek. Magasított bugyik, háromszög alakú bikini felsők, extra kiegészítők, merész színek és absztrakt nyomatok! Jövünk! 

Retro minták

Nosztalgikus minták és fazonok köszönnek vissza a legmenőbb bikiniken. Kagylók és tengericsillagok, rózsák és virágok, minderre bátran mondhatunk igent! Arról meg nem is beszélve, hogy különösen jól mutatnak ezek a darabok az egyrészes fürdőruhákon, hiszen az is megadja azt az extra retro hatást, amit ezeknél a daraboknál keresünk. 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»