2018-as nagy tavaszi horoszkóp – Mit hoznak a következő hónapok?

2018-as nagy tavaszi horoszkóp – Mit hoznak a következő hónapok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2018-as nagy tavaszi horoszkóp – Mit hoznak a következő hónapok?

Őszinte beszélgetések, újrakezdés, munkahelyi változások várnak egyes csillagjegyekre. Neked mit ígérnek idén tavaszra a csillagok?

Kos

Ahogy a levegő melegszik, te is egyre inkább felengedsz, egyre jobban érzed magadat a saját szerepedben. Ha sikerül elengedni a feszültségeket, akkor most egy igazán boldog helyre juthatsz.

Szerelem: Lehet, hogy most még aggaszt valami, de a kellő pillanatban mindig rátalálsz a megoldásra, és arra is számíthatsz, aki a legfontosabb. Végül jól alakulnak majd a dolgok, valóra válnak a terveid.

Karrier: Hagyj magadnak időt a terveid megvalósítására. Lehet, hogy jó irányba haladsz, de akkor is szükséged van egy kis időre, hogy a gyümölcs be is érjen.

Bika

Valaki a környezetedben egyre több feszültséget okoz neked, és már nem tudsz tovább úgy csinálni, mintha nem vennél tudomást a problémákról. Itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek, ami után mindenki jobban fogja érezni magát.

Szerelem: Őszintén beszélsz az érzéseidről, és ez előbbre fogja mozdítani a kapcsolatotokat. Nincs azzal baj, ha meg tudod fogalmazni a saját vágyaidat és igényeidet.

Karrier: Rendbe kell tenned bizonyos dolgokat, mielőtt újabb projektekbe fognál. Próbálj egyszerre egy dologgal foglalkozni, úgy gyorsabban célba érsz.

Ikrek

Ne azt figyeld most, hogy milyen hosszú út áll előtted, hanem azt, hogy mennyi mindenen túl vagy már. Ez nem csak erőt ad a folytatáshoz, de az önbizalmadnak is jót tesz.

Szerelem: Sok mindenre képes vagy azért, akit szeretsz, de ne feledd, hogy a saját boldogságodért is te vagy a felelős. Ne áldozz be mindent oda, ahonnan nem kapsz vissza semmit.

Karrier: Itt az ideje egy kicsit a jövőbe tekinteni, és eltervezni, hogy pontosan mi is az, amit szeretnél. Ha megvan a cél, akkor most már csakis ebbe az irányba haladj.

Rák

Lassan eloszlanak a viharfelhők, és bízol benne, hogy ha eddig megúsztátok a dolgot komolyabb gond nélkül, akkor most már nem is lesz baj. Tekints az elmúlt időszakra úgy, mint értékes tapasztalatra, és menj tovább az úton.

Szerelem: Várakozó álláspontra helyezkedsz, mert úgy érzed, te már megtettél mindent, és most itt az ideje, hogy a másik is bizonyítson. Nem árt azonban, ha neki is elmondod, mi az, amit vársz tőle.

Karrier: Bízz a megérzéseidben, és ne hagyd, hogy valaki letérítsen a helyes útról. Tudod, hogy mi egy helyzet megoldása, merj cselekedni is.

Oroszlán

Egyszerű és gyors megoldást találhatsz valamire, ami régóta zavar már, most azonban itt van az ideje, hogy végre pontot tegyél a kérdés végére. Magad is meg fogsz lepődni, milyen egyszerű a lezárás.

Szerelem: Izgatott vagy egy közelgő találkozás miatt, és bár a lelkesedést jó megtartani, azért még ne éld bele túlságosan magadat a dolgokba, amíg nem tudsz biztosat.

Karrier: Valami újra vágysz, és ez az évszak el is hozhatja neked az áhított lehetőséget. A friss kezdet friss sikereket is ígér.

Szűz

Szeretsz segíteni, de lehet, hogy most te szorulsz majd rá egy kis segítségre. Szerencsére azok, akik eddig is számíthattak rád, azok most viszonozni fogják a segítségedet, és mindenben támogatnak majd.

Szerelem: Merj szembenézni a saját érzéseiddel, és megfogalmazni, ha valami nem jó. Ez még nem jelent végítéletet, de az első lépés lehet afelé, hogy megoldjátok a problémát.

Karrier: Érdemes megfogadni most egy tanácsot, mert jó hatással lehet a pénzügyeid alakulására. Dönts megfontoltan, és akkor gyors sikert érhetsz el ezen a téren.

Mérleg

Ha szeretnél elérni valamit, akkor azért áldozatokat is kell vállalnod. Gondold át, hogy megéri-e a dolog, és ha igen, akkor ne hagyd, hogy a pillanatnyi örömök miatt lemaradj a nagyobb sikerről.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, a gyorsan zajló események most kicsit elvonják a figyelmet a romantikáról. Szerencsére, ha elég erős a kapcsolatotok, akkor ezt a kis hullámvölgyet is kibírja majd.

Karrier: Végig kell gondolnod, hogy mi az, amit elvállalsz, és mi az, amire nemet mondasz. A te időd sem végtelen, érdemes azzal foglalkozni, ami neked is megéri.

Skorpió

Feszültséged támadhat valakivel, és ez olyasmi, amit jobb lesz minél előbb rendezni. Ne hagyd, hogy kicsússzanak a dolgok a kezedből, állj a sarkadra addig, amíg még nálad van a labda.

Szerelem: Aki nem önmagadért szeret, azért nem érdemes megpróbálni változni. Minden kapcsolatban szükség van kompromisszumokra, de nem éri meg feladni önmagadat.

Karrier: Váratlan helyzetben találhatod magadat, és nem biztos, hogy rögtön tudod, hogyan kezeld a helyzetet. Ne cselekedj túlságosan elhamarkodottan, mert lehet, hogy azzal csak nagyobb galibát csinálsz.

Bak

Komoly terveket szövögetsz, de ezek megvalósításához még várnod kell egy kicsit. Ha nem kapkodod el a cselekvést, hanem kivárod, hogy eljöjjön a te időd, akkor sokkal nagyobb sikert arathatsz.

Szerelem: Bízol abban, hogy az események a lehető legjobban alakulnak, még akkor is, ha garantálni ezt senki nem tudja neked. Fontos, hogy most ne veszítsd el a reményt.

Karrier: Valaki egy új és szokatlan lehetőséggel keres meg, és érdemes végiggondolni az ajánlatát. Ha látsz benne fantáziát, lehet, hogy érdemes kipróbálni magadat egy új területen.

Nyilas

Itt az ideje meghozni egy döntést, amit már halogatsz egy ideje. Ne feledd, hogy érdemes lehet kikérni a körülötted lévők véleményét, de a végső választ neked kell megadnod majd.

Szerelem: Amíg nem határozod el magadat az egyik területen, addig a másikon sem tudsz majd előre lépni. Ha viszont megjön az önbizalmad, és a cél felé indulsz, az élet többi területén is beindul a szekér.

Karrier: Emlékeztesd magadat arra, hogy miért csinálod azt, amit csinálsz, mert ebből erőt meríthetsz a rázósabb helyzetekben is. Lehet, hogy idén tavasszal lesz néhány bukkanó, de végül mindenen úrrá tudsz majd lenni.

Vízöntő

Új kihívások vannak a láthatáron, és te izgatottan nézel mindegyik elébe. Lehet, hogy ezek korábban megijesztettek volna, most azonban elég erősnek és magabiztosnak érzed magadat ahhoz, hogy szembenézz velük.

Szerelem: Úgy érzed, végre találtál valakit, akivel egy csapatot alkottok, közösek az elképzeléseitek és együtt is szeretnétek megvalósítani azokat. Ez a tavasz a szerelem terén különösen szép meglepetéseket tartogathat.

Karrier: Elégedett vagy azzal, amit most csinálsz, mert meg tudod találni benne a célt. Ez sokat segít abban, hogy a nehezebb feladatok megoldásához is motivációt találj.

Halak

Nem akarsz elkiabálni semmit, de úgy érzed, nagy változás van a levegőben, amire már régóta vársz. Ha minden a terveid szerint halad, hamarosan a környezetedet is jó hírekkel lepheted meg.

Szerelem: Jól érzed magadat a bőrödben, és nem biztos, hogy most a szerelmet keresed. Ez a vidámság és önbizalom azonban akkor is rajongókat vonzhat köréd, amikor erre nem is számítanál.

Karrier: Közel vagy a célhoz, ne engedd most el a gyeplőt, mert hiába te tetted meg az út nehezét, ha az utolsó lépést valaki másnak engeded át, ő fogja learatni a babérokat.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!