Ez 2017 divatszíne a Pantone szerint – Így használhatod a lombzöldet!

Ez 2017 divatszíne a Pantone szerint – Így használhatod a lombzöldet!

Címlap / Stílus / Divat / Ez 2017 divatszíne a Pantone szerint – Így használhatod a lombzöldet!

Greenery, azaz lombzöld. A Pantone szerint ez lesz 2017 színe, és be kell vallanom, hosszú évek óta idén először éreztem azt, hogy én nem vagyok teljesen elájulva ettől az árnyalattól. Aztán elkezdtem összerakni ezt a cikket arról, hogy hogyan is lehet használni, és most lombzöld szoknyát akarok, azonnal!

Feldobja a megjelenésed

A vidám, élénk zöld szín szinte életre kelti az egyszerű, fekete alapdarabokat is, gyakorlatilag a leghétköznapibb outfithez adva is azonnal szikrázni kezd tőle a megjelenésed.

Tavaszi kabát

Az már most biztosnak látszik, hogy a tavaszi kabátok között igazi slágerszín lesz, mert szinte érezni benne a kikeleti zsongást.

Virágosan

Ha elég merész vagy hozzá, nyugodtan kombináld virágmintákkal, kicsit hippis vonallal, mert ahogy a természetben, úgy a ruhákon is jól mutat a lombzöld a virágokkal.

Ellenállhatatlan

Az egyébként is divatos pliszé szoknyáknak kifejezetten jót tesz ez az árnyalat, olyanok lesznek benne, akár egy nyári, szellőben ringatózó mező.

Merészen

Mivel nagyon életteli színről van szó, a lombzöld kifejezetten jó barátságot ápol a fényes anyagokkal, amelyeken tényleg szinte életre kel ez az árnyalat.

Csak lazán

De akkor sem kell megijedned tőle, ha a lezserebb, sportosabb szereléseket kedveled.

A farmerrel is kimondottan jó barátságot ápol.

Vissza a régi darabokhoz

Ha van még néhány kiegészítőd a pár évvel ezelőtti dzsungel-mintás trendből, akkor most itt az ideje előszedni őket, hiszen a lombzöld ezekkel is izgalmas párost alkot.

Levelek

Ami a kiegészítőket illeti: a nagyobb márkák kifutóiról úgy látszik, hogy a tervezők szívesen ragadják majd meg a szín természetességét, és az anyagok mintázatukban, megformálásukban is a levelekre fognak emlékeztetni.

Kiegészítőkön

Ha egyelőre csak barátkozol a színnel, egy-egy kiegészítőn használva is izgalmassá teheti a megjelenésedet, és szinte bármivel jól mutat, bár tény, hogy a sötét színeket kelti igazán életre.

Lipstick

Ha pedig nyakig ugranál a trendbe, ne csak a kiegészítőiden, hanem akár a sminkedben is megmutathatod, hogy imádod 2017 színét, hiszen az extrém színű rúzsok most úgyis virágkorukat élik.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!