2016 trend riport – Cipőszerelem

2016 trend riport – Cipőszerelem

Címlap / Stílus / Divat / 2016 trend riport – Cipőszerelem

A ruhák, táskák és kiegészítők mellett szerettünk volna egy külön cikket szentelni a 2016-os tavaszi-nyári cipőtrendeknek is! Neked melyik a kedvenced?

EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ – FEHÉR

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

A nude és bézs árnyalatok mellett idén a fehér lesz a kedvenc jolly jokerünk, ami minden összeállításunkhoz jól fog passzolni. Ez a szín hódít most minden mennyiségben és fazonban, legyen az egy elegáns magassarkú, egy kecses szandál vagy egy kényelmes sportcipő.
 

OXFORD CIPŐK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Újra itt van az úgynevezett oxford cipő. Ezek a kényelmes, fűzős lábbelik elsőre talán maszkulin hatásúak, de nőies ruhadarabokkal kombinálva igazán stílusos kiegészítői a tavaszi-nyári szetteknek. Válasszunk fémesen csillogó színeket, aranyat, ezüstöt, ezek most kifejezetten divatosnak számítanak.
 

SPORTOS KÉNYELEM

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az edzőcipők nagy kedvenceink, főként a sportosabb összeállításokhoz viseltük eddig őket, ám az idei szezonban abszolút divatosnak számít, ha ezeket a kényelmes lábbeliket a nőiesebb összeállításainkhoz is felhúzzuk. Viselhetjük farmer-blézer kombinációban, de ruhához illetve szoknyához is stílusos lehet egy-egy ilyen sportcipő.

EZÜSTÖS CSILLOGÁS

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az előző években divatosnak számítottak a fémesen csillogó lábbelik,  idén is így lesz ez, különösen az ezüstszínű cipők hódítanak majd. Sok pántos szandál illetve klasszikus magassarkú is ezüstben fog ragyogni, de a sportos edzőcipők is megkapják ezt a merész és különleges színt.
 

FLATFORMS – AZ EGYIK LEGMEGOSZTÓBB TREND

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Talán az egyik legmegosztóbb trend lesz idén az úgynevezett flatform, vagyis a magas talpú cipők / szandálok. Szokatlan megjelenésük miatt talán kevésbé népszerűek, de az biztos, hogy nagyon kényelmesek, és 2016-ban szupertrendik lesznek. Ti szívesen kipróbálnátok ezt a fazont?
 

GLADIÁTOR SZANDÁLOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Végül pedig köszöntsük a gladiátor szandálokat is a cipőtrendek között. Idén is hihetetlenül  népszerűek lesznek ezek a vagány és extrém lábbelik. Viselhetjük rövidnadrágokkal, A-vonalú szoknyákkal, vagy rövidebb ruhákkal.

Ha tetszett a cikk, olvasd el a sorozat korábbi részeit is:

1. rész: 2016 trend riport – A nagy visszatérők

2. rész: 2016 trend riport – Merész újdonságok

3. rész: 2016 trend riport – A tavaszi/nyári szezon legmenőbb kiegészítői

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!