2015-ös őszi hajtrendek: Merész színek és bohém elegancia

2015-ös őszi hajtrendek: Merész színek és bohém elegancia

Címlap / Stílus / Haj / 2015-ös őszi hajtrendek: Merész színek és bohém elegancia

A idei őszi frizuratrendeket a merészség és a bohém elegancia jellemzi. A divatot diktáló fodrászok olyan formákat és festési technikákat álmodtak meg, amelyek nem csak vonzzák a tekinteteket, de azonnal stílusosabbá is teszik a viselőjüket. A legjobban mégis azt szeretem bennük, hogy különcségük ellenére a hétköznapokon is abszolút viselhetők!

Schwarzkopf Essential Looks

A Schwarzkopf Essential Looks 2015-ös kollekcióját három különleges irányvonal határozza meg: a Silver Glory, a Layered Chic és a Heritage Blend.

A fodrászok ezúttal nem csak a fiatal és bohém generációkra gondoltak, kollekciójukban felbukkan az idősebb korosztály divatja – mégpedig ezúttal valóban kiemelendő formában.

Úgy tűnik, végre nem lesz muszáj elrejteni az ősz hajszálakat, sőt kifejezetten előnyös festést és formát adhatsz a frizurádnak akkor is, ha már nem ragyog minden hajszálad a megszokott színekben.

Persze az ősz tincsek a fiataloknak is inspirációkat nyújthatnak, akárcsak az izgalmas, titokzatos barnák és a különleges, romantikus szőkék.

Silver Glory

Az említett Silver Glory stílushoz Schwarzkopf olyan árnyalatokat fejlesztett ki, amik hangsúlyozzák, és üdítővé varázsolják az igazán természetes ősz hajszínt.

Ahhoz, hogy az ezüstös hajszálaidat ne kelljen mindenáron elrejtened, érdemes konzultálnod a fodrászoddal, hiszen a megfelelő árnyalat valóban az előnyös, kortalan oldaladat tudja megmutatni.

Ezekkel a festékekkel garantáltan nem lesz unalmas a frizurád, éppen ellenkezőleg: stílusos dámaként hívhatod fel magadra a figyelmet.

Ami pedig az irányvonalhoz passzoló frizurákat illeti, ennél a trendnél egyaránt hódít a bubi, a hosszú haj, de még a merész modern, egészen rövid frizura is.

Layered Chic

A Layered Chic már egy sokkal szolidabb és – az előzőhöz képest – kevésbé feltűnő része a Schwarzkopf kollekciójának, de egyáltalán nem monoton, vagy lehangoló.

A festést illetően ezúttal egy fontos területre került a hangsúly, mégpedig a világosabb tincsekre. Ezek gyakran az arc vonalában tűnnek fel, és általában mérnöki pontossággal megszerkesztve kerülnek bele a frizurába.

Az ok egyszerű: a kontúrvonalakon, vagy a haj elülső részén haladó világos csíkok segítik kiemelni az arcodat, miközben csodás keretet adnak neki. Az irányvonal frizurái kiváló példát jelentenek a sportosan elegáns, könnyed fazonokra, amik akár gondos beszárítás nélkül is luxushatást kölcsönöznek.

Heritage Blend

Végül, de nem utolsó sorban a Heritage Blend tökéletes lehetőségeket kínál azoknak, akik imádják a szőke tincseket, vagy szívesen váltanának ilyen különleges árnyalatokra.

Ha a te bőrtípusod is világos, ideje elgondolkoznod azon, hogy talán egy halvány szőke még jobban kiemelné szépségedet. A természetes mindig vonzó, márpedig ezek a szőke tónusok nagyszerűen illenek az ősszel és télen jelentkező, fakóbb arcbőrhöz.

A fazonok terén a lezser, modern, enyhén kócos és texturált frizurák hódítanak. 

A Schwarzkopf fodrászai ehhez olyan termékeket használtak, amik nem nehezítik el a hajat, mégis teltséget biztosítanak a frizura számára.

A lényeg: minimális reggeli készülődés, maximálisan gyönyörű frizura egész nap.

Muzsik Szalon

Ha nem csak olvasni szeretnéd fodrász szakértőnk cikkeit, de örülnél, ha személyes tanácsokkal is ellátna és ő maga venné kezelésbe a frizurádat, akkor jelentkezz be hozzá a Muzsik Szalonba! 🙂
 

Muzsik Fodrászat Facebook
Muzsik Fodrászat Instagram 

Személyes és telefonos bejelentkezés: 

Budapest, Bécsi út 92.
(1) 367 4860

www.muzsik.eu

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!