Szerelem / Párkapcsolat

10 jel, hogy a pasid kezd túl közel kerülni a barátnődhöz

„Úgy” néz rá

Már jól ismered a barátod ahhoz, hogy tudd, mikor néz unottan, szeretetteljesen, mérgesen vagy izgatottan. Ha megjelenik a barátnőd és te észreveszed, hogy „azzal a nézéssel” tekint rá, ahogyan anno rád, akkor biztosan csinosnak találja.

Nagyon barátságos vele

Ha srác alapból nyitott és társasági ember, aki könnyen barátkozik, akkor nem gyanús, hogy a barátnőddel is érdeklődően viselkedik. Ha viszont eredetileg nem egy kifejezett közösségi ember és vele mégis előszeretettel diskurál, tartsd nyitva a szemed.

Az idegesítő tulajdonságait aranyosnak találja

Ha barátnőd nagyszájú, olykor túl sokat iszik vagy kicsit infantilis, tehát van valamilyen megbocsátható, de mégis idegesítő tulajdonsága és ezt a párod kifejezetten cukinak találja, az felvet bizonyos kérdéseket.

Társaságban mindig mellette köt ki

 Akár házibuli, akár kerti sütögetés, a pasid és a barátnőd valahogy mindig egymás mellett kötnek ki? Ha mindez úgy zajlik, hogy úgy tesznek, mintha te ott sem lennél, az már több, mint zavaró.

Már mások is észrevették

Az egy dolog, hogy egy féltékeny szerelmes mit gondol, mert egy nő hajlamos olykor felnagyítani a dolgokat a nagy szerelemféltésben, azonban mikor már másoknak is feltűnik, hogy a párod és a barátnőd kezdenek közel kerülni egymáshoz, akkor bizony már joggal szólalhat meg fejedben a vészcsengő.

Olvastad már?  Vajon közel a szakítás? Válaszolj erre a 20 kérdésre és megtudod, kell-e aggódnod!
Wesley Tingley/unsplash.com

Mindig vele szemben ül le

A testbeszéd azért olyan árulkodó, mert nem tudatos. Ha valakit érdekel a másik, többnyire vele szemben helyezkedik el, hogy jól lássa és – mondjuk ki – legeltethesse rajta a szemét. Ha ez mindig így van és álló helyzetben is úgy helyezkednek el, hogy egymás felé fordulnak, az kölcsönös érdeklődésre utal.

Ha a pasid beszélgetés közben olykor futólag meg is érinti a barátnőd karját vagy vállát, akkor szinte egészen biztos, hogy vonzónak tartja.

Kérdezősködik róla

Meghívtál hozzátok pár barátot és nem említetted őket név szerint, a párod pedig rákérdez, hogy a barátnőd is jön-e? Ennél csak az a rosszabb, ha szemmel láthatóan csalódottnak tűnik, mikor közlöd, hogy ő nem lesz itt.

Csúnyán viselkedik veled a jelenlétében

Ha a te kontódra süt el bántó vicceket azért, hogy barátnődet megnevettesse vagy menőnek tűnjön előtte, akkor nyilvánvaló, hogy el kell gondolkodnod azon, hogy mit keresel egy ilyen ember mellett. Ez a viselkedés akkor is visszataszító, ha nem is nőként érdekli a barátnőd, csak magát akarja fényezni valaki előtt.

Olvastad már?  Ismert színészpárok, akik forgatás közben jöttek össze

Kiáll mellette

 A barátnőd költözik és szüksége lenne pár markos legényre, a pasid pedig egyből jelentkezik a feladatra? Ez még betudható annak, hogy segítőkész, azonban ha nemcsak lovagias vele, hanem – ha a barátnőddel vitáztok – az ő pártját fogja és nem neked ad igazat, az már gyanús. 

Érdekli, mi van vele

Feltűnően érdeklődik barátnőd iránt, akkor is, ha nincs is róla szó. Ha azt is megkérdezi, együtt van-e még a párjával, vagy hogy van-e éppen valakije, minden okod megvan a féltékenységre.