Haj / Stílus

10 elbűvölő frizura rövid hajra a 2021-es divat szerint

10 elbűvölő frizura rövid hajra a 2021-es divat szerint

Pán Péter pixie

Van valami ebben a hajban, amiről Pán Péter jut eszünkbe. Vagy esetleg egy 2010 körüli sikeres fiúbanda tagjainak frizurája? Emlékeztessen bármire is, ez a rövid frizura mindenhol ott lesz idén és nem véletlenül, hiszen egyszerre fiús és nőies. 

 

 

Üvegfényű bubi

A nők sosem fogják megunni azokat a fenségesen egyszerű hajkölteményeket, amiknek köszönhetően minimális erőfeszítéssel keltenek kifinomult és összeszedett hatást. Ehhez az elragadó „glass bobhoz” nem kell más, csak egy hajvasaló és fényt adó spray, mégis lehengerlően elegáns. 

 

 

Szélfútta rövid

Ki mondta, hogy az egészen rövid haj unalmas és csakis fiús lehet? Lehelj életet és nőiességet könnyedén a frizurába egy kis laza formázással. A kurta tincseket kend be hajwaxszal és az ujjaiddal finoman simítsd hátra az arcodból, hiszen úgysincs mit takargatnod. 

 

 

Búbos bubi

A bubifrizurának rengeteg variációja van, de talán ez a legsokoldalúbb. Ez a haj nemcsak azért telitalálat, mert könnyű elkészíteni, hanem azért is, mert kifejezetten jól áll neki a lenövés, így nem kell gyakran látogatnod a fodrászt. Ha nincs kedved hajsütővassal bíbelődni, használj egy kis göndörítő sprayt, majd túpírozd meg, búbozd fel és kész is!

 

 

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Vámos Zoltánné
    2021.01.15., 10:35

    Nagyon tetszenek ezek a frizurák.

    Válasz

Írj egy hozzászólást