Haj / Stílus

8 rövid haj, ami inspirációt ad az újévi külsődhöz

8 rövid haj, ami inspirációt ad az újévi külsődhöz

1/8. Extrém rövid

Ha vékony szálú a hajad, ezt a vagány, szuper rövid frizurát akkor is viselheted. A gyönyörű Zoë Kravitz a bizonyíték rá, hogy a vonásaidat kiemelve nagyon is szexi és nőies lehet egy ilyen haj is.

 

2/8. Mia Farrow után szabadon

A csodálatos Ruth Bell, aki nemrég még tüsire vágott hajával ejtett ámulatba mindenkit, újabban egy Mia Farrow ikonikus frizurájára emlékeztető hajjal inspirál mindenkit a szépségszakmában.

 

3/8. Élére vasalt bob

A bohókás, hullámos, borzolt hajak egyértelműen 2020 kedvencei voltak, és a trend minden bizonnyal az új évben is velünk marad. Elég csak Kendall Jennerre nézni, és mindenki számára egyértelművé válik, hogy a szinte szögmérő mellett vágott, tökéletesen egyenesre vasalt, klasszikus bobról sem lehet csak úgy megfeledkezni.

 

4/8. Francia sikk

A szupermodell Kaia Gerber éppen állig érő haja egyszerre mutatja érettnek, kifinomult felnőttnek, miközben a kislányos báját is kiemeli. Egy ilyen frizura gyönyörűen hangsúlyozza a vonásaidat. Akár középen, akár oldalt választod el, akár kivasalod vagy laza loknikkal turbózod, mindig egy új oldalát mutatja meg.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást