„Most nem akarok komoly kapcsolatot” – A legidegesítőbb pasidumák az első randin

„Most nem akarok komoly kapcsolatot” – A legidegesítőbb pasidumák az első randin

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / „Most nem akarok komoly kapcsolatot” – A legidegesítőbb pasidumák az első randin

Előfordult már veled, hogy várva vártad az első randit a pasival, ám ott kiderült, az illető mégsem olyan, mint képzelted? Olyan megjegyzéseket tett, amire nem is számítottál? Cikkünkben összegyűjtöttük a legidegesítőbb pasidumákat, amellyel majdnem minden lányt ki lehet hozni a sodrából!

„Most nem akarok komoly kapcsolatot”

Az rendben van, ha az elején tisztázzátok, mire vágytok és mik az elképzeléseitek, ám ha mostanában több pasival is randiztál és mindegyik kijelentette a ma oly divatos mondatot, miszerint egyelőre nem akar komoly kapcsolatot, az bosszantó lehet.

Ha valaki nemrég szakított, teljesen érthető, ha nem szeretne rögtön érzelmileg belebonyolódni egy újabb kapcsolatba, ám az nem túl jó, ha téged akar búfelejtőnek használni.

Illetve minden csak rajtad múlik: dönthetsz úgy, hogy bevállalsz egy laza kapcsolatot, de később, ha esetleg mégis beleszeretnél, valószínűleg vesztesként jönnél ki a dologból.

„Az exem is ezt csinálta”

Egész jól alakul a randi, de egyszer csak egy sztori közepén megemlíti az exét? Rendben, egyszer talán belefér, hiszen valószínűleg sok emlék köti hozzá, és véletlenül is kiszaladhat a száján, ha azonban újra és újra megemlíti, egy idő után kínossá válhat számodra a beszélgetés.

Ha ez így történik, valószínűleg még nem tette túl magát rajta, lehetséges, hogy csak nemrég ért véget a kapcsolatuk. Ebben az esetben viszont érzelmileg is kötődhet hozzá és nem biztos, hogy készen áll egy új kapcsolatra.

Gondold át, így is megéri-e vele újra találkozni.

„Bocs, ki kell mennem telefonálni egyet”

Ha végre összejött a randi, akkor reális elvárás, hogy a találkozó alatt csak rád koncentráljon. Még ha a telefonját nem is kapcsolja ki, jobb esetben lenémítja és a Facebookot sem nyomkodja, amíg veled beszélget.

Ha időről időre mégis a mobiljáért nyúl, esetleg elvonul telefonálni, jogosan lehetsz felháborodva. Legyen bármilyen fontos ember, igen nyomós indok kell ahhoz, hogy valaki (ha 5 percre is) egyedül hagyjon a randi alatt.

„Későre jár”

Tartson bármilyen későig az első randi, illetlenség bármelyikőtöknek az órájára nézni és azt mondani, későre jár.

Ha dolgoztok vagy másnap suliba mentek, érthető, hogy hamar ágyba akartok kerülni, hiszen ki kell pihennetek magatokat, mégis azt a benyomást kelthetitek a sürgetéssel, hogy már unjátok a beszélgetést.

Tegyétek inkább át hétvégére a randit, akkor nem kell az órát figyelnetek.

„Nem baj, ha most te fizetsz?”

Persze nem várhatjuk el, hogy minden randin a pasi fizessen helyettünk, az első alkalommal mindenképp az udvariasság jele, ha ő állja a cechet.

Nem vet rá jó fényt és nem túl elegáns, ha elvárja, hogy te hívd meg őt.

Ha pedig azzal védekezik, hogy otthon hagyta a pénztárcáját és a bankkártyáját, pláne gondolkodj el rajta, szeretnél-e még egy találkozót vele.

„Ha nem jössz fel hozzám, akkor minek találkoztunk?”

A lehető legidegesítőbb, ha a pasi úgy tesz az este folyamán, mintha valóban érdekelnéd, majd az utolsó pillanatban, amikor rájön, hogy még nem állsz kész arra, hogy felmenj hozzá, kibújik a szög a zsákból: kiderül, hogy ő csak ágyba akart bújni veled és valójában nem gondolja komolyan.

Természetesen neked sem illik hitegetned őt, ha nem szándékozol vele tölteni az éjszakát, ne tégy félreérthető megjegyzéseket, különben jogosan lesz felháborodva.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!