Vízöntő jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Vízöntő jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vízöntő jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is.

De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: a szerelem művésze

A Vízöntő férfiak nem csupán azért olyan vonzóak a nők számára, mert nagyon sok esetben megközelíthetetlenek és elérhetetlenek, hanem mert igazi művészei a szerelemnek. Nagyon érzékien, figyelmesen és tisztelettudóan bánnak az ellenkező nemmel, fantáziadúsak és leleményesek, lovagiasak. Más kérdés, hogy ezt az énjüket nem igazán tudják hosszútávon is megőrizni, legalábbis nem az adott kapcsolatban, hiszen érdeklődésük hamar alábbhagy.

Mindenesetre az tény, hogy néhány hét is bőven elég ahhoz, hogy elcsavarja a fejedet és olyan magaslatokat élj át egy Vízöntő férfi mellett, amit más nem tud pótolni.

Magaslat: élelmes és érdekes

A Vízöntő férfiak nagyon sokoldalúak: szinte mindig van valamilyen művészi vénájuk, de legalábbis imádják a művészetet. Ezen felül sokoldalú az érdeklődési körük, állandóan olvasnak, utaznak, tanulnak, tájékozódnak a világ történéseiről. Meglehetősen izgalmas és érdekes dolog velük beszélgetni, hiszen gyakran új perspektívát kínálnak azok számára, akik közel kerülhetnek hozzájuk.

Magaslat: nyílt és őszinte

A Vízöntők nem fáradoznak a hazugsággal, vagy akárcsak az igazság elferdítésével, mindig előnyben részesítik a nyíltságot és az őszinteséget. Ez úgy általában is megállja a helyét az életükben, de a párkapcsolatukra szintén igaz.

Néha már fájdalmasan őszinték, ami miatt ez a pont a nehézségek közé is kerülhetett volna, de mégis minden kapcsolat alapja a kommunikáció, a problémák nyílt átbeszélése – ez egyáltalán nem esik nehezére a Vízöntő férfiaknak. 

Nehézség: mindenáron független

A Vízöntő férfiak egyáltalán nem könnyű esetek, és ennek legjelentősebb oka az, hogy mindenáron őrizni akarják a függetlenségüket. Ez a legtöbb „hagyományos” kapcsolatban óhatatlanul is sérül. Mindez nem azt jelenti, hogy a Vízöntőknek sosem lehet komoly, vagy éppen hosszú távú kapcsolatuk, de csakis addig képesek megmaradni egy viszonyban, amíg nem érzik úgy, hogy korlátok közé szorultak.

Nehézség: hangulatember

A Vízöntők nagyon érzelmes emberek, akik egyúttal igazi álmodozók. Hajlamosak arra, hogy elragadtassák magukat, vagy éppen nagyon nekiveselkedjenek valaminek, ami teljes egészében leszívja az erejüket.

Ennek könnyen áldozatává válnak és ingadoznak a mennyországgal felérő jókedv, valamint a mély depresszió között.

Azt talán mondani sem kell, hogy ezt nem igazán könnyű megélni egy kapcsolaton belül, még nehezebb kiszámítani, hiszen a Vízöntők ilyen hangulatingadozások mellett csak még hirtelenebbé, rapszodikussá válnak.

Nehézség: nem kér segítséget

A legtöbb Vízöntő férfi inkább erőn felül teljesít, akár bele is betegszik a nehézségekbe, de nem kér segítséget. Mindig mindent egyedül akarnak megoldani, valóságos katasztrófaként élik meg, ha mások támogatására szorulnak. Ezért inkább szenvednek, kínlódnak és nyomorognak, de segítséghez nem folyamodnak – különösen nem a partnerükhöz, aki előtt nagybetűs férfiként igyekeznek tetszelegni. Sajnos valódi nehézséget jelenthet ez a párkapcsolatban, hiszen a legtöbb ember számára az az elfogadható és helyes irány, ha jóban és rosszban támogatjuk egymást.

Kép: Derepente/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást