Így viseld a fehér körömlakkot: a nyár egyik legnagyobb trendje

Így viseld a fehér körömlakkot: a nyár egyik legnagyobb trendje

Címlap / Stílus / Így viseld a fehér körömlakkot: a nyár egyik legnagyobb trendje

Csillogó arannyal

A hófehér, matt körmökön az arany úgy csillog, mint a tengerparti homok a fehér kavicsok között. Ha nem viszed túlzásba a szín használatát, például csak a kisujjadat fested ilyenre, a gyűrűsujjadra pedig szolid geometriai minta lesz, diszkrét, mégis bulis nyári manikűröd lesz.

 

Diszkrét árnyalatokkal

A két ujjon viselt rózsás kagylóhéjszín alig egy árnyalattal tér el a fehértől, így nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a körmeidnek. A körömágyhoz pöttyintett metálos szín pedig tényleg olyan, akár a gyöngy egy kagyló belsejében.

 

Irizáló fények

Egy színjátszó, irizáló körömlakk nagyon trendi, ám a mindennapokban kicsit sok tud lenni, még nyáron is. Azonban, ha csak egy körmödre kerül, a többi ujjadra pedig matt fehér lakkot választasz, tökéletes egyensúlyt teremtesz.

 

Nagymama csipkéje

Ha nem annyira érzed magadénak a modern, letisztult vonalat, akkor a fehér lakkot egy gyönyörű csipkemintaként viselve is kipróbálhatod, akár úgy is, hogy csak néhány ujjadon viseled.

 

Átmenetek

A hófehér lakk mindig jó lehetőséget biztosít az átmenetekre: itt például a kisujjra került egy extrémebb minta, amit a többi köröm fehér színétől szépen vezet át egy ombréra festett minta a gyűrűs ujjon.

 

Jeges szépség

A jégkristályokra emlékeztető fehér szín szintén nem feltétlenül a legmodernebb trendeket erősíti, de szépen kidolgozva örök klasszikus lehet, ráadásul szinte hűsítő látvány a nyári melegben.

 

Rövidre vágva

A rövidre vágott körmökre hagyományosan valamilyen komolyabb, sötét szín kerül, a matt fehér azonban egy olyan árnyalat, amely ezeken a körmökön is jól mutat, és így még egy fémes szín is belefér egy ujjadra akkor is, ha irodai környezetben dolgozol.

 

Vonalakkal

A fehér alapra húzott vékony fekete vonalak modern, kortárs és művészi hatást keltenek egyszerre, ráadásul pofonegyszerű elkészíteni őket. Kerülhet minden körmödre ugyanolyan vonal is, de variálhatod is az irányokat.

 

Akár a porcelán

A porcelán teáscsészéken is csodásan mutatnak a vékony, törékeny virágok mintái, és éppen ilyen elegáns és imádnivaló hatást fognak kelteni a fehér körmeiden is.

 

Márványosan

A különféle ásványok, kristályok, kövek anyaga és mintája mind a divatban, mind az öltözködésben, lakberendezésben nagyon trendi 2020-ban, a márvány mintás körmöket pedig a fehér alapon a legegyszerűbb kialakítani, és így is lesznek a leginkább mutatósak.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást