Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Vicces szex-játékszerek

Vicces szex-játékszerek

A szexis ajándékok sora szinte végtelen. De ha nem csak az a cél, hogy a másik begerjedjen, hanem az is, hogy egy nagyot nevessen, akkor ezek a meglepetések biztos sikert jelentenek. Utána pedig lehet foglalkozni a forróbb dolgokkal is.

Kondom

Sokak számára ez az eszköz az elsődleges gonoszt testesíti meg. A felhelyezése, és az érzés tönkreteszi az együttlétet számukra, ezért képtelenek vele megbarátkozni. Pedig az egyik legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszer, és még a nemi bajoktól is véd. Ráadásul, ha szeretnéd, akkor választhatsz olyat is, ami garantáltan viccessé teszi a pasi megjelenését.
Jó – jó, tény, hogy egy jó szex nem úgy kezdődik, hogy dőlsz a röhögéstől, miközben a párod egy szál gumiban áll előtted, de ajándéknak akkor is jópofa. Választhatsz olyat, aminek a „feje” valamilyen figurát utánoz – halacska, batman, miegymás – de dönthetsz egy elegáns frakk mellett is, mellyel a gumi, és ezáltal a pasi legbecsesebb szerve, igencsak előkelő megjelenésű lesz.

Felfújható bárány

Hol vannak már azok az évek, amikor megbotránkoztunk a felfújható guminőn? Ma már a levegőmacát megkaphatjuk szinte minden formában, európai, ázsiai, afrikai kivitelben, szőkén, feketén vörösen, rúzsosan és persze különböző pózokban. Ha a pénztárcánk elég vastag, akkor kifejezetten élethű babát is választhatunk.
De mit nekünk a guminő, hiszen már van gumipasi is, a hölgyek nagy örömére, sőt, napjainkban már elérhető a gumibirka és gumitehén is. Természetesen ezek a játékszerek is „fel vannak szerelve” a kellő lukakkal, így az érzékeny pásztorlelkű férfiak is kiélhetik fantáziájukat.

Kondom felhúzó eszköz

Valljuk be, a gumi felhúzása nem mindig a legegyszerűbb feladat. Az ember egy kicsit szerencsétlenkedik, és máris fújhatja a hangulatot, néhány perc után pedig keresztet vethet az egész együttlétre. Ám most itt a megoldás, a gumifelhúzó-segéd személyében.
Az eszköz olyan akár egy félbevágott úszógumi, két fogantyúval. A két fél közé tesszük a gumit, és ezzel húzzuk a helyére. Voilà, minden tökéletes és szép, bár elég idétlenül néz ki, ahogy szakszerűen az eszközbe tesszük a kondomot, majd rezzenéstelen arccal nekilátunk a felhúzás műveletének.

Cipzáras tanga

Az elgondolás nem is lenne rossz. Egy olyan bugyi, amit nem is kell levenni az akció előtt. Ezzel időt is spórolunk, ráadásul a hölgyek is örülhetnek, hogy nem csak néhány másodpercig lehet rajtuk legújabb szenvedélyük.
Ám ha keresgélünk egy kicsit, akkor megtalálhatjuk eme elmés eszköz férfi variációját is. Nem elég, hogy tanga, de még zipzáras is. Mindenesetre fura.

Ölelő maci

Ideális eszköz azoknak, akiknek a lelke túl finom a bilincshez, de mégis szeretnék kipróbálni ezt az eszközt. A macit az ágyhoz lehet rögzíteni, és mancsai tépőzárral rázárhatóak a partner csuklójára.
Bár a tartás nem tökéletes, de az érzés azért megvan, és hát mégsem egy durva, fém karika szorítja a csuklónkat, hanem ölelő macikarok.
A cuki bilincseknek létezik rengeteg egyéb puffos változata is, érdemes körülnézni a szexshopokban! 

Nyuszkó

Azt tudjuk, hogy a maszturbálás fontos, és nagyon is kellemes része az emberi szexualitásnak. Azt is tudjuk, hogy a nők sokszor használnak ehhez olyan segédeszközöket, amik mozognak, vibrálnak és csavarodnak. Ez ma már természetes, és elfogadott.
Azt azonban már kevesebben értik, hogy a vibrátoroknak miért kell kedves kisállatokra hasonlítaniuk. A nyuszi, vagy éppen egy delfin nem arról híres, hogy az ember úgy beindul tőle, hogy letépi a másikról a bugyit. Akkor meg miért?

Vacsi az ágyban

Biztosan sokan hallottak már az ehető fehérneműről. Ennek azonban két fajtája van: az egyik az, amikor egy madzagra vannak felfűzve a cukorkák, és az embernek ezt kell leszednie. Nagy hátránya, hogy a madzag szakadása egy egyszerű cukorkahalmazzá változtatja az izgató ruhadarabot.
Van azonban egy olyan verzió is, amikor egy zselészerű, rugalmas, enyhén átlátszó, de sokkal élethűbb ehető anyag adja a bugyit. Ennél csak azzal kell megküzdenünk, hogy az íze finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után.A szex, bár komoly dolog, azért néha nem árt, ha humort is tartalmaz. Persze nem konkrétan az aktus, hiszen olyankor nem éppen nevetni akar az ember, de az előjáték témakörébe mindenképpen belefér.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást