5+1 veszélyesen forró erotikus regény, ami egész éjszaka ébren tarthat

5+1 veszélyesen forró erotikus regény, ami egész éjszaka ébren tarthat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5+1 veszélyesen forró erotikus regény, ami egész éjszaka ébren tarthat

Légy óvatos, mikor kezedbe veszed a következő 6 könyvet, – főleg, ha este szoktál olvasni – mert biztosan izgalomba hozzák a fantáziádat! Sokan hiszik azt, hogy nincs feljebb A szürke ötven árnyalatánál, pedig szerencsére bőven akad még könyv, ami tűzbe hozhat.

E L James – Mister

Tessék, még maga A szürke ötven árnyalatának írója is úgy gondolja, felül lehet múlni a Grey trilógiát, méghozzá egy másik jóképű, arisztokrata származású férfival: Maxim Trevelyannel, aki a sors kegyeltje.

A történet Londonban játszódik, 2019-ben. Maxim nagyvilági életet él, tele pénzzel és maximális kényelemmel. Természetesen ennek a kombinációnak köszönhetően ritkán kell egyedül nyugovóra térnie.

De minden megváltozik azután, hogy megismeri az Angliába érkező Alessia Demachit, a zenei tehetséggel megáldott gyönyörű nőt.

Az még a kisebb baj, hogy beleszeret, a nagyobb viszont az, hogy álmai nőjét meg kell tudnia védeni az ellenségeitől. Ahogy E L Jamestől megszokhattuk, erotikából, tüzes jelenetekből nem lesz hiány, sem pedig akciódús izgalmakból, amelyek még inkább letehetetlenné teszik a könyvet!

 

Sierra Simone – A pap – Egy szerelem története

A 29 éves Tyler Anselm Bell a saját történetét meséli el.

A probléma nyilvánvaló: megszegte a cölibátust, méghozzá a templomában, Isten oltárán. A regényben Bell atya életébe és főleg fejébe kaphatunk betekintést, aki leginkább két dologra tud gondolni: a szexre és a szex okozta bűntudatra, bár utóbbi nem kínozza túlságosan.

Vadabbnál vadabb szexuális fantáziákkal találkozhatunk és még azoknál is hajmeresztőbb tettekkel.

Bell atya tévelygéseiben aktív résztvevő a gyönyörű és gazdag nő, aki elcsábítja a papot. Különös elegye a könyv a vallásnak és a szexnek, a már-már pornóba illő jeleneteivel.

 

Helena Hunting – Piszkosul akarlak

Minden a főszereplővel kezdődik, az ingatlanközvetítő Riannel, aki egy élelmiszerboltban vásárol, amikor észreveszi: egy szörnyen szexi pasi bámulja őt.

Ám hamar kiderül, nem szerelmi szándékkal. A férfi azzal vádolja őt, hogy korábban meghúzta a kocsiját, majd pedig szó nélkül elhajtott. Végül kiderül, hogy nem ő, hanem az ikertestvére, Marley volt a bűnös. Amint ez tisztázódott egy-kettőre működésbe lép a kémia és rövid időn belül összemelegednek.

Csak két dolog állhat közéjük: a tény, hogy Pierce pokolian gazdag és hogy Riannek nehezére esik megbíznia benne.

Aki a kezébe veszi az nemcsak egy szenvedélyes, de humoros és szórakoztató könyv olvasásába is kezd.

Kendall Ryan – Az éjszaka ura

A történetet felváltva meséli el a két főszereplő.

A főhősünk – Az éjszaka ura – egy gyermekét egyedül nevelő szexi fickó, aki végre nem egy tipikusan gazdag pasi, csak egy sima irodista. Egy bárban ismerkedik meg a teljesen átlagos harmincas lánnyal, Kate-tel.

Épp aznap van a pletykarovatot vezető nő harmincadik szülinapja, aki egyébként nem hisz a szerelemben, csak az egyéjszakás kalandokban.

Ezek után nem kérdés, hogy Hunter szülinapi ajándéka nem más lesz, mint egy forró éjszaka. A csavar a történetben, hogy a férfi valójában Kate újdonsült főbérlője. A New York Times bestseller-írónője szokásához híven most is gondoskodott a jó sztoriról és a lepedőtépő szexjelenetekről!

 

N. Fülöp Beáta – Vénusz a domboldalon – Vágykeltő novellák, mesék és versek

Ha tényleg készen vagy lemondani az éjszakai nyugalmadról, akkor ez a könyv biztosan segíteni fog benne!

A szerzőnő nem egy egyszerű erotikus regénnyel készült, hanem szerelmi történetekkel és bölcs útravalókkal, amelyek tele vannak szenvedélyes sztorikkal.

A Vénusz a domboldalon különböző korokba, országokba, kultúrákba kalauzol bennünket.

Emellett bepillantást nyerünk az emberek gondolkodásába a szerelemmel, szenvedéllyel, bujasággal, az élettel, a csalódással, az emberi játszmákkal kapcsolatban.

Vi Keeland: Fiatal ​szerető

A 37 éves Valentina nem régen vált el, és inkább az önmegvalósítási terveibe temetkezik, semmint a szerelmi élete színesítésébe.

Ám a legjobb barátnője regisztrálja őt egy társkereső oldalra, így szinte azonnal összeismerkedik a 25 éves Forddal.

Valentinának persze sokáig komoly fenntartásai vannak a korkülönbség miatt, de utána meggyőzi a fiú érett személye.

Egy kissé vágyölőnek bizonyul, hogy Valentina fia és Ford kiskorukban együtt játszottak. Egy roppant izgalmas, keserédes nyári kalandba csöppenünk, tele fülledt erotikával, vicces jelenetekkel, és nem kevés bonyodalommal.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást