Végre megérkezett! Ez lesz a 2017-es fürdőruha-divat

Végre megérkezett! Ez lesz a 2017-es fürdőruha-divat

Címlap / Stílus / Divat / Végre megérkezett! Ez lesz a 2017-es fürdőruha-divat

A Miami Divathéten végre kiderült, mi lesz az, amiben idén igazán trendinek érezheted majd magad a medence, vagy éppen a tenger partján. Nekünk nagyon tetszik az idei felhozatal – te tudod már, milyen fürdőruhát szerzel be az idei nyárra?

Halter felsők

A topokra emlékeztető halter felsők egyértelműen a szezon nagy slágerei lesznek a két részes fürdőruhák terén.

Ez egyébként azért is jó hír, mert ezek a felsők apróbb kebleken is jól mutatnak, de ha nagyobb kosarat hordasz, ez a fazon akkor is jó választás, mert kényelmesen tartja a melleket, így nem egy kényelmetlen, elcsúszkáló fürdőruhában kell megpróbálnod lazítani.

Rojtok

Ha jártál az elmúlt egy évben ruhaboltban, akkor nem fog meglepni, hogy a rojtok idén a fürdőruhákra is felkerültek.

A szezon egyik nagy visszatérői a lelógó, fodros rojtok, amelyek a fürdőruha felső és alsó részére is kerülhetnek, attól függően, hogy hova szeretnéd irányítani a figyelmet.

Azt nem tudjuk, mennyire praktikusak a fürdőzéshez, de divatosnak biztosan divatosak.

Oldalsó kivágások

A rafinált kivágások mindenféle verziója nagyon divatosnak számít mostanában, mindegy, hogy több kis hézag, vagy néhány nagyobb díszíti a fürdőruhát.

Ha a megfelelő fazont választod, az anyag hiánya bármilyen testalkaton szexi lehet, merd megkeresni azt, amiben a legjobban érzed magadat!

Pántok

Nem csak az oldalsó kivágások, a fürdőruhákat átmetsző és egyben tartó pántok is nagyon divatosak most, ráadásul hihetetlenül szexi dekoltázst kölcsönöznek.

Nagy kár, hogy ez az a fürdőruhafazon, amiben tipikusan nem szeretnél lebarnulni, napozáshoz inkább valami mást ajánlanánk.

Látványos strandruhák

Nem csak abban a pillanatban lehetsz nagyon divatos, amikor kibuksz a medencéből, a parton koktélozgatva is igazán dögös lehetsz.

Az idei trendek szerint ennek feltétele egy drámai hatású strandruha, ami lehet féloldalas vagy földig érő, a lényeg, hogy minél szokatlanabb és látványosabb legyen.

Mély kivágású egyrészesek

Ha egyrészes fürdőruhákról van szó, idén nyáron csak egyetlen kérdés merülhet fel: meddig lehet még mélyíteni a kivágást?

Úgy tűnik, egyszerűen nem lehet túl messzire menni a dekoltázsokkal, és bár ezeket a fürdőruhákat nem kimondottan tengeri úszáshoz találták ki, az biztos, hogy egy medencés buliban neked lehet a legszexibb a szerelésed.

Esküvői fehér

A retro jegyekhez idén látványosan visszanyúló fürdőruha-trend még egy meglepetést tartogat: a klasszikus esküvői fehér szín a bikinikek és egyrészeseken is megjelenik, és bár elég kényes árnyalat, tény, hogy gyönyörűen mutat a szikrázó napsütésben.

Ha ilyen fazont választasz, arra azért vigyázz, hogy nem árt, ha már van egy kis színed, a porcelán tónussal könnyen el tudsz veszni egy ilyen öltözetben.

Pikáns fehérnemű

És végül még egy kissé meghökkentő, de gyorsan beleszeretős trend a kifutókról: csipke, rátét, díszítések… Bármi, amitől a fürdőruhád egy pikáns fehérneműre emlékeztet!

Ha első blikkre nem is tudod eldönteni, hogy dögös alsó ruházatot, vagy fürdőruhát látsz a kirakatban, akkor nyert ügyed lesz vele a strandon is, de azért vigyázz – egy ilyen darabhoz jó nagy adag önbizalom is kell, hogy ne a ruha viseljen téged, hanem te a ruhát!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást