Divat / Stílus

Év végi összegző: 2019 legnagyobb trendjei – Volt amit szerettünk, volt, amit nagyon nem

Év végi összegző: 2019 legnagyobb trendjei – Volt amit szerettünk, volt, amit nagyon nem

Megvolt az állatminta, meg a csipke kiegészítő? És az esőkabát-szoknyáról mi a véleményed? Összeszedtük, miket láttunk minden divatfotón 2019-ben, és megmondjuk azt is, mi az a trend, amit nem fogunk visszasírni.

Amit szerettünk: Műszőrme

Nem csak elegáns, rengeteg stílusban hordható, ráadásul a legújabb trendek szerint lehet klasszikus fekete, vagy éppen színes, mintás, bolyhos vagy selymes is.

A műszőrme ráadásul az állatbarátok lelkiismeretének sem okoz gondot, úgyhogy mi nagyon örültünk, hogy ismét divatba jött ez az egyébként is örök klasszikusnak számító darab, amit biztos, hogy nem csak ezen a télen fogunk viselni.

 

Amit szerettünk: Ragyogó ékszerszínek

Ragyogó kép, vibráló sárga vagy éppen opálos zöld: ezek az egyszerre elegáns, mégis vidám színek nyáron az egyik legforróbb trendnek számítottak, de hogy mennyire meghatározóak voltak, azt leginkább az szemlélteti, hogy még télen is szívesen viseltük őket.

Mivel energikusak, izgalmasak és unalmasnak korántsem nevezhetőek, mi is imádtuk ezt a rengeteg lehetőséget magában rejtő divatirányt.

 

Amit szerettünk: Állatminták

A ’90-es, kora 2000-es évek sok mindenben köszönt vissza 2019-ben, többek között az állatminták visszatérésével is, ám ezúttal egy sokkal szofisztikáltabb, elegánsabb, finomabb stílusban.

Ezek a darabok persze még így is magukra vonzzák mindenki tekintetét, éppen annyira merészek, vagányak és játékosak, hogy imádjuk hordani őket.

 

Amit szerettünk: Nőies csipke

A csipke az év egyik kedvenc kiegészítő eleme, dísze volt, és belátjuk, voltak, akik túlzásba estek vele, mi is láttunk outfiteket, ahol gyakorlatilag fehérnemű villant ki a blézer alól, de helytől és alkalomtól függően azért nagyon szépen lehetett variálni, hogy mennyi bőrt mutat meg az ember ezekkel a hipernőies és nagyon szexi darabokkal.

Nekünk külön kedvencünk volt, amikor az egyébként kényelmes, hétköznapi viseletet dobta fel egy ilyen részlet.

 

Amit nem bánunk, ha eltűnik: Monster Mash

A kifutókon rengeteget láttunk ezekből a szettekből, amelyek különböző stílusokat kombináltak, mintha maga Frankensteint félcelte volna össze őket.

Voltak kreatív, voltak érdekes és voltak már-már művészi alkotások, de mi valahogy a mindennapokban nem láttuk annyira hordhatónak ezeket a viseleteket.

Ha valaki úgy érzi, meg tud birkózni velük, akkor hajrá, mi személy szerint nem bánjuk, ha nem kell tovább erőltetni ezt a trendet.

 

Amit nem bánunk, ha eltűnik: Transparent ruha

Az áttetsző, esőkabát-anyagú ruhákról már az év elején lehetett tudni, hogy nagy slágerek lesznek, és bár láttunk bennük fantáziát, a gyakorlatban valahogy csak nem sikerült megszeretnünk őket, csörögnek-zörögnek, kényesek és kényelmetlenek, ráadásul valahogy soha nem úgy viselkednek a valóságban, mint egy divatfotón.

Akinek bejönnek, hordja őket bátran tovább, részünkről az elménk gardróbszekrényében visszakerülnek a fétisholmik közé, amiket nem az utcán akarunk viselni.

 

Amit nem bánunk, ha eltűnik: Alacsony derekú farmer

A múlt tapasztalatai alapján tudjuk, hogy ha ez a trend egyszer beindul, nincs megállás: megint jönnek a nadrágok, amikből ki van az ember fél feneke, de legalábbis a bugyija, nem lehet beletűrni a pólót és képtelenség villantás nélkül előre hajolni, vagy akár leülni bennük.

Ráadásul nagyon keveseknek állnak előnyösen, úgyhogy ha ahogy jöttek, úgy el is tűnnének ezek a farmerek, mi cseppet sem bánnánk ezt a dolgot.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást