Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Sok minden függ a koruktól

A legtöbb férfira igaz, hogy időre van szükségük a megkomolyodáshoz, de ezzel kapcsolatosan egy érdekes kettőség él a Mérlegekben.

Egyik énjük állandóan tapasztalna, ismerkedne, és szívesen falná a viszonyokat, míg a másik felük a lehető leghamarabb megkomolyodna és családot alapítana.

Első ránézésre nem feltétlenül könnyű eldönteni, hogy a te kiszemelted hol tart most az életében, azonban azok a Mérlegek, akik túllendültek már a harmincon, szinte mindig komoly kapcsolatra hajtanak.

Nem kezdeményeznek másoknál, csak azoknál, akikkel el tudják képzelni a családalapítás lehetőségét.

 

Tettre késszé válnak

Egy Mérlegről minden elmondható, csak az nem, hogy bátran elébe menne a kihívásoknak.

Szeret kivárni, türelmesen gondolkozni és hosszú eszmefuttatásokba bonyolódni.

Azonban más a helyzet akkor, ha meg kell hódítani a kiszemeltet.

Ehhez nem igazán fűlik a foga: bár a flörtölést, ismerkedést imádja, csak akkor szánja rá magát a lépésekre, ha már biztosnak érzi a helyzetét.

Éppen ebből adódik, hogy egy tettre kész Mérleg borítékolhatóan szerelmes, ez az érzés ad neki erőt és bátorságot ahhoz, hogy nyíltan felvállalja, milyen tervei vannak veled.

 

Spontánná válnak

A Mérlegek nagy idealisták, szeretik mindennek megadni a módját, és mindenekelőtt a harmóniára törekszenek.

A szerelmes Mérlegek viszont kicsit elveszítik a fejüket, és spontánok lesznek.

Agyalás nélkül igent mondanak a programokra, látszik, hogy ösztönből válaszolnak, nem gondolkoznak sokat egy-egy beszélgetés előtt, zsigerből mondják azt, ami éppen az eszükbe jut.

Ez általánosságban nem jellemző a Mérlegekre, ők kifejezetten megfontoltak minden komolyabb kinyilatkozásuk előtt.

 

Különösen odafigyelnek magukra

A Mérleg férfiak a legigényesebbek közé tartoznak.

Harmónia iránti szeretetük kiterjed saját magukra is, örömmel veszik, ha minden rendben van a környezetükben, a megjelenésükben.

A szerelmes Mérlegek még megszállottabban törekszenek arra, hogy kifogástalan legyen a megjelenésük: élére vasalt ing, egymással harmonizáló színek, tökéletesen belőtt frizura és gondosan nyírt arcszőrzet…

Mivel szeretnek a tökéletességgel hódítani, nagyon odafigyelnek a részletekre, kívülről szemlélve már-már túlzásokba is esnek.

 

Sértődékenyek lesznek

A Mérleg férfiak egyébként is könnyen megbántódnak, de érthető módon nehezebben veszik az esetleges bántást akkor, ha fülig szerelemesek.

Nagyon jól látható rajtuk, ha elveszítik a lelkesedésüket, ezt már néhány goromba szó után megtehetik.

Mindennek a hátterében az áll, hogy mindig szívvel-lélekkel vetik bele magukat a komoly kapcsolatokba, továbbá, hogy nagyon erős az igazságérzetük.

Többnyire a finom elutasításból is értenek, semmi szükség velük szemben durván fellépni.

Ami viszont biztos, hogy a Mérlegek egyébként is nagyon érzékeny típusok, és amikor szerelembe esnek, ez csak fokozódik.

Látható módon bárki és bármi a lelkükbe tud gázolni, sokkal hevesebben reagálnak, mint ahogy azt megszokhattad tőlük.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást