Változatos nyári szettek homokóra alkatra

Változatos nyári szettek homokóra alkatra

Címlap / Stílus / Divat / Változatos nyári szettek homokóra alkatra

A homokóra alkat az, amire minden nő vágyakozik, hiszen ez a testfelépítés jelenti a tökéletes harmóniát. De mi is jellemző rá? Feltűnően karcsú a derékvonal, míg a vállak és a csípők egyformán szélesek, így a testet körberajzolva egy tökéletes homokórát kapunk. Az igazi mázlistáknak a csodás arányok mellé még kerek fenék és formás mellek is jutottak, így ezzel a testfelépítéssel gyakorlatilag bármilyen szettben tökéletesen fogsz mutatni. De milyen nyári összeállításokat érdemes választanod, ha nem csak a vonalaidat szeretnéd kiemelni, hanem a divatot is szívesen követnéd?

1. Derékhangsúlyos szoknyák

Az idei szezonban mindent visznek a derékhangsúlyos darabok, azok közül is az A-vonalú szoknyák. Ezek a fazonok tökéletesen állnak rajtad, hiszen az átlagosnál is jobban emelik ki a karcsú derekadat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A hosszúságnak csak az ízlésed szabhat határt, és azt is bátran eldöntheted, hogy a merevebb, kevésbé testre simuló fazonok, vagy a ceruzaszoknyák mellett teszed le a voksodat. Utóbbiak talán nem annyira előnyösek a nyári melegben, ilyenkor érdemesebb a klasszikus A-vonalat követni, de a pliszírozott szoknyákkal sem tudsz melléfogni – akár a divatot, akár a testalkatodat tekintjük mérvadónak a választásnál.

2. Izgalmas és szexi crop topok

A crop topok csodálatos párosításnak bizonyulnak a derékszabású nadrágokkal és szoknyákkal, hiszen ezek társaságában a legkevésbé sem közönségesek. Éppen csak annyit engednek láttatni a derékvonalból, amennyi még csábítóan szexi. Különösen akkor, ha ujjrésszel rendelkező, vagy zártabb topot választasz, nem kell aggódnod amiatt, hogy túlzásba esel és kihívóvá válik a megjelenésed.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Vétek lenne kihagyni ezt a szettet, ha homokóra alkattal áldott meg a sors, hiszen egyenesen a te alakod kiemelésére találták ki az összeállítást. Ha igazán trendi szeretnél lenni, idén szoknyával, vagy ejtett fazonú, könnyed anyagú nadrággal párosítod a crop topot.

3. Bájos ruhák kontra csábító szettek

Ha valaki, akkor te nyugodtan megengedheted magadnak a szexi ruhákat, főleg nyáron, nyaralások és a nagyobb bulik alkalmával. Lényegében nincs olyan szabás, ami ne állna jó neked, inkább arra kell figyelned, hogy ne rejtsd el nagyon a formáidat. Ezt a problémát a testhezálló ruhákon túl leginkább a derékszabású fazonokkal küszöbölheted ki – márpedig ebben megint csak kedvez neked a divat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A trükkösen elrejtett kivágások vagy a hátat szabadon hagyó fazonok nem csak csábítóak és szexik, hanem rendkívül divatosak is. Természetesen jól áll neked a derékban húzott ruha is, aminek viszonylag zárt a felsőrésze, és legalább térdig ér.

4. Trendi divatszínek

Bár nyáron a többség sokkal nyitottabb a színek és a minták iránt, mint a hideg hónapokban, nem árt figyelemmel kísérni az aktuális divatszíneket sem – különösen akkor, ha a testalkatod megengedi, hogy ezek bármelyikét magadra öltsd.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Idén kifejezetten divatos a korall, az olíva, de hódítanak a krémszínek és néhány kék, valamint rózsaszínes árnyalat. A mintákat illetően továbbra is trendinek számítanak a levél- és állatminták, illetve a csíkok.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást