Le az elcsépelt Valentin napi ajándékokkal! Íme néhány női szíveket megdobogtató ötlet

Le az elcsépelt Valentin napi ajándékokkal! Íme néhány női szíveket megdobogtató ötlet

Címlap / Stílus / Divat / Le az elcsépelt Valentin napi ajándékokkal! Íme néhány női szíveket megdobogtató ötlet

Az illatok varázslatának kevés hölgy tud, vagy akar ellenállni!

Az aromák világa sokszínű, mondhatni “sokillatú”. A Victoria Secret ajándékcsomag szó szerint lehengerlően ütős ötlet. Minden megvan benne, ami a tökéletes meglepetés feltétele. Vonzó csomagolás, ellenállhatatlan tartalom. És érzékeket bódító, kényeztető illatarzenál. Ez a legkevesebb, amit biztosra vehetsz.

S bár nem az anyagiak az elsődlegesek, főleg ha az örömszerzés a cél, de a kerek egészhez hozzátartozik, hogy az ajándékszettet pénztárcabarát áron szerezheted be. Így ha sikerül spórolnod ahhoz képest, amit mondjuk a meglepetésre szántál, akkor a fennmaradó összegből egy csodálatos csokorral, vagy egy mennyeien csábító csokoládéval felteheted az i-re a pontot.

Na, de itt még nincs vége az ötleteknek, kapaszkodj!

A fény, az örök láng, a szerelem múlhatatlanságát üzeni!

Van az a tűz, ami egyre csak lángol. A szerelem is ilyen. S mindezt mi tudná a legtökéletesebben szimbolizálni? Kétségtelenül egy illatgyertya.

Már megint az érzékek kényeztetése kerül előtérbe, mégpedig több szinten is. Egyrészt ott van az illat, ami a gyertya meggyújtásának első másodpercétől kezdve átitatja a teret. A törődés, a szeretet, a meglepetés immár orral is tapasztalhatóvá válhat – hála neked. Másrészt a fény, a kis láng, ami vidáman lobog egyúttal kellemes atmoszférát teremthet az együtt töltött pillanatok megéléséhez.

Nagyon szép a mögöttes tartalom, igazán megható mindaz, amit egyetlen egy gyertya képviselhet. Miközben a csodás megjelenés is szívmelengető.

Az illatok tovább fokozhatóak!

Maradva a megkezdett mezsgyén: ha az aromák dimenzióját választod, akkor a parfümökkel jól járhatsz. Egyrészt azért, mert a kedveseden érezheted minden egyes alkalommal, amikor megöleled, vagy átkarolod, azt az illatot, ami számodra is sokat jelent. Másrészt olyan tartós meglepetéssel teheted többé, szebbé szíved választottja életét, aminek a jelenlétét ténylegesen minden egyes nap, minden pillanatban érezheti, érzékelheti.

Ha van kedvenc típusa, akkor nyert ügyed van, pikkpakk lerendezheted a beszerzést, miközben a teljes siker száz százalékosan biztos. De ha bevállalós vagy, akkor egy vadiúj formációval is előállhatsz próba szerencse alapon! Ki tudja! Lehet, hogy így találhat rá a legújabb kedveltjére – persze csak az illatok világában!

A fürdőszettek is nagyon népszerűek, nem véletlenül. Kényeztetnek, ápolnak, érzékeket zsongítanak, szóval nőiesen tökéletes variációk.

A Valentin napi ajándékok nőknek attól válhatnak igazivá, hogy áthatja őket a kedvesség, az odafigyelés, a gondoskodás. Az a látható törekvés, hogy ilyen, kézzel fogható formában is kifejezheted az érzéseidet, hatalmas örömet okozva ezzel szíved hölgyének.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást