Teszt: Vajon meg akar csókolni, vagy csak kedves veled?

Teszt: Vajon meg akar csókolni, vagy csak kedves veled?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszt: Vajon meg akar csókolni, vagy csak kedves veled?

Mit veszel észre rajta, mikor kettesben beszélgettek?

Ha hozzád ér, akkor hol fog meg?

Hova ül, mikor egy helyiségben vagytok?

Hogyan tartja a kezeit, mikor veled beszélget?

Az alábbiak közül melyik igaz a viselkedésére, mikor egy társaságban vagytok?

Mi a téma, amikor beszélgettek?

Hogyan érnek véget a beszélgetéseitek?

Mi történik, ha véletlenül kettesben maradtok?

Vajon meg akar csókolni, vagy csak kedves veled? Teszteld!
Egyelőre csak kedves veled

Nincs kizárva, hogy idővel lesz köztetek valami, de egyelőre csak kedves veled a kiszemelt. Nem csoda, hogy te sem tudod eldönteni, szeretne-e kezdeményezni, vagy sem. Ennek oka az, hogy sokszor ellentmondásos szituációkba keveredik: fogalmad sincs, miért tűnik úgy, hogy zavarba jön melletted, máskor viszont miért távolodik el és tesz két lépést hátra. Gyakran semleges, vagy azt veszed észre, hogy lerázott, máskor viszont olyan nyitott, hogy azzal bizonytalanít el. Sok minden állhat a háttérben: lehet, hogy nem egyedülálló, hogy bizonytalan önmagában, vagy csak egyszerűen tényleg egy kedves pasi és semmi több.
Még ő sem tudja, mit akar

Egyelőre nem tudja eldönteni a kiszemelted, mit szeretne, ezért is küld neked kétértelmű visszajelzéseket. Gyakran magától értetődőnek tűnik a viselkedése, de aztán könnyen lehet, hogy a megfelelő pillanatokat mégsem használja ki, vagy legalábbis nem úgy, ahogy te szeretnéd. Váltakozik a kínos csend és a gördülékeny beszélgetés, ami éppúgy jelentheti azt, hogy izzik köztetek a levegő, mint azt, hogy nem szeretne többet a baráti viszonynál. Számodra az idő fogja megadni a választ, legfeljebb kicsit sürgetni tudod a dolgokat azzal, ha olyan alkalmakat keresel, amikben kettesben lehettek.
Biztos, hogy meg akar csókolni

Egyértelmű jeleket küld feléd és ezt bizonyára te is érzed. Ha eddig nem tette meg, akkor bizony csak a tökéletes pillanatra vár, vagy arra az alkalomra, hogy elhívhasson egy rendes randevúra, ne egy lopott csókkal kelljen kifejeznie, mit érez. Ha te is akarod és bátorítanád, legyél egyértelmű, és kicsit nyitottabb, ezzel segítheted, hogy végre megtegye a kezdőlépést, hiszen a férfiak sem szeretnek csalódni.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást