Stílus / Divat

Vadító szettek, melyeknek a pasik nem tudnak ellenállni

A Szupernő

Néha igenis be kell vetned magad otthon is! A pasik megőrülnek azért, ha viszont láthatják a barátnőjükön kedvenc ruhadarabjaikat. Szóval ne fogd vissza magad és kapd fel a szerelmed kedvenc ingét, vagy pólóját, mert imádni fog benne. Ehhez a szetthez persze jöhet némi kreativitás, így válassz hozzá egy szexi fehérneműt és egy combzoknit. Az biztos, hogy aznap már nem hagyjátok el az otthonotokat.

Forrónaci, vagányan!

Hamarosan itt a nyár, aminek a férfiak roppant mód örülnek, hiszen előkerülnek a nők gardróbjából a lenge ruhák és rövid sortok. Fontos, hogy mivel a sort önmagában is egy kihívó, szexi ruhadarab, a felső inkább legyen lazább, sportosabb, amivel tökéletesen megőrzöd a finom, nőies vonalat.

A kis feketéd

Minden nő szeret kiöltözni és megmutatni magát a kedvenc ruhájában és valami történik akkor, mikor ezt viseli. Magabiztosan lépked, kihúzza magát és, ahogy a férfiak mondani szokták: „egyben van”. A legtöbb nő szekrényében ott lapul az a bizonyos kis fekete, amit kár lenne rejtegetned, mivel a férfiak imádják.

A kánikula ruhák

Nincs is annál jobb, mikor nyáron a nagy melegben felkapjuk a szellős kis ruhánkat és már indulhat is a nap. Semmi réteges öltözet, csak lazán. Nálunk jobban már csak a pasik szeretik ezeket a kánikula ruhákat, mivel azon kívül, hogy nem sokat takarnak, meglehetősen átlátszóak is.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2