8 vadító szett, aminek a pasik nem tudnak ellenállni

8 vadító szett, aminek a pasik nem tudnak ellenállni

Címlap / Stílus / Divat / 8 vadító szett, aminek a pasik nem tudnak ellenállni

A Szupernő

Néha igenis be kell vetned magad otthon is! A pasik megőrülnek azért, ha viszont láthatják a barátnőjükön kedvenc ruhadarabjaikat. Szóval ne fogd vissza magad és kapd fel a szerelmed kedvenc ingét, vagy pólóját, mert imádni fog benne. Ehhez a szetthez persze jöhet némi kreativitás, így válassz hozzá egy szexi fehérneműt és egy combzoknit. Az biztos, hogy aznap már nem hagyjátok el az otthonotokat.

Forrónaci, vagányan!

Hamarosan itt a nyár, aminek a férfiak roppant mód örülnek, hiszen előkerülnek a nők gardróbjából a lenge ruhák és rövid sortok. Fontos, hogy mivel a sort önmagában is egy kihívó, szexi ruhadarab, a felső inkább legyen lazább, sportosabb, amivel tökéletesen megőrzöd a finom, nőies vonalat.

A kis feketéd

Minden nő szeret kiöltözni és megmutatni magát a kedvenc ruhájában és valami történik akkor, mikor ezt viseli. Magabiztosan lépked, kihúzza magát és, ahogy a férfiak mondani szokták: „egyben van”. A legtöbb nő szekrényében ott lapul az a bizonyos kis fekete, amit kár lenne rejtegetned, mivel a férfiak imádják.

A kánikula ruhák

Nincs is annál jobb, mikor nyáron a nagy melegben felkapjuk a szellős kis ruhánkat és már indulhat is a nap. Semmi réteges öltözet, csak lazán. Nálunk jobban már csak a pasik szeretik ezeket a kánikula ruhákat, mivel azon kívül, hogy nem sokat takarnak, meglehetősen átlátszóak is.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • AG
    2020.11.24., 14:43

    Nem, nem és harmadszorra is nem!!! Ezt egyszer valami lökött nő kitalálhatta és azóta minden (on-line) magazin átveszi. Jobb, ha tudod, a pasik ki nem állhatják, ha felveszed a ruhájukat! Sőt mi több, egyszerűen hideglelést kapnak tőle. Meg azt írni, hogy a farmer szexi. Azt szeretjük, ha lehetőleg szoknyában vagy ruhában vagytok. Akár testszínű harisnyában (ez is mekkora tévhit, pár magát gurunak képzelő valakitől, hogy ez már nem divat) vagy, ha hidegebb az idő vastagabb (nem rikító színű) harisnyában. Nem igaz egyszerűen az a toposz sem, hogy egy jó nőn bármi jól áll. Már ha a pasinak van egy minimális szépérzéke. És meglepően sokuknak van! Az igénytelenség, rossz ízlés egyáltalán nem szexi! Amit még kifejezetten utálunk az a bermuda, mondjuk szoknya, vagy miniszoknya helyett, no az tényleg a “tehénen a gatya” tipikus esete. A kivágott ruha sem mindegy, hogy milyen, a fenti képen lévő erősen igénytelen és közönségességet sugall.

    Válasz

Írj egy hozzászólást