Szerelem / Szex

Tűzforró pózok, amik gyorsan a csúcsra juttatnak

Szeretkezés

Kifejezetten élvezetes tud lenni ez a póz, hiszen valamelyest alulról, átlósan történik a behatolás, amivel az igazán mélyen fekvő erogén pontjaidat is végig tudja masszírozni a péniszével. Apró, kéjes medencebillegtetéssel tudsz változtatgatni a behatolás szögén, így hüvelyed falának minden négyzetmilliméterét stimulálhatod.

Kezdjétek lassú, egyre mélyülő mozdulatokkal, amíg a megőrülés szélére nem sodrótok, aztán beleengedve magatokat a vadító tempóba, hagyjátok kiteljesedni az érzést a kirobbanó gyönyörig.

Misszionárius másként

Ha a klasszikus felállás hívei vagytok, de vágytok valami újításra, próbáljátok ki ezt: párod föléd hajolva hatol beléd, de a kulcs itt nem a mélységben rejlik. Éppen csak pénisze végével mozog benned, lassan, őrjítően, hiszen jóval feljebb fekszik, mint a hagyományos misszionárius pózban: vállai nagyjából a te arcod magasságában vannak.

Ha kívülről szokott rád találni az orgazmus, akkor biztosan kedvelni fogod ezt a pozitúrát, hiszen különösen a csikló kap ebben a testhelyzetben ingerlést. Lassú, de biztos orgazmushoz vezethet, hiszen csiklódon felül a szeméremdombodnál is folyamatos, élvezetes nyomás alakul ki.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást