3 tűzforró póz, ami nagyon gyorsan a csúcsra juttat

3 tűzforró póz, ami nagyon gyorsan a csúcsra juttat

Címlap / Szerelem / Szex / 3 tűzforró póz, ami nagyon gyorsan a csúcsra juttat

Tálcán kínálkozik az alkalom, hogy felforrósítsátok az együttléteket néhány dögös, kevésbé megszokott szexpóz bevetésével. Mindkettőtökre jó hatással lesz egy kis újítás, hiszen nemcsak a testi, hanem a lelki szerelmet is szorosabbra fűzi köztetek. Úgyhogy: ébresztő, libidó!

Először is nagyon fontos, hogy már az előjáték is vérforraló legyen. Hosszúra nyújthatod például olyan trükkök alkalmazásával, mint egy szexi email vagy dögös fotó küldése napközben – hidd el, már a várakozástól izgalomba fog jönni.

Ha pedig igazán ismered a tested, azt, hogy mire hogyan reagál, annak megfelelően tudod alakítani az együttlétet. Örök igazság: ha te önfeledten, gátak nélkül élvezed, ami történik, máris nyert ügyed van. Add át magad maximálisan a pillanatnak, és mindkettőtöknek felejthetetlen élményben lesz része!

Fordított lovaglópóz

Pattanj nyeregbe, de ezúttal a pasidnak háttal! Ez egy igazán domináns pozitúra, ahol a gyeplő ezúttal a te kezedben van, ráadásul nincs szemkontaktus, így az érzékek szerepe még jobban felerősödik. Párod kedvére legeltetheti szemét a formás csípődön, és hidd el, nagyon tetszeni fog neki a látvány, ahogy ritmusosan mozogsz az ölében. Simogasd bátran a csiklódat aktus közben, hogy fokozd a gyönyöröd kívülről is!

A maximális élvezet titka ennél a póznál az erős mélyizmokban rejlik. Szorítsd össze a medencealapi izmokat, miközben a párod benned van – de vigyázz, mert nagyon hamar euforikus orgazmust okozhatsz neki!

Emelő pozíció

Filmek vérforraló szexjeleneteit idézi ez a póz. Ehhez egy nem túl magas, de az ágynál magasabban fekvő felületre lesz szükségetek. Jó szolgálatot tud tenni a mosógép vagy egy asztal, amire partnered felültet magával szemben, és a behatolás mélységét és sebességét teljes mértékben ő szabályozza.

Kifejezetten élvezetes tud lenni ez a póz, hiszen valamelyest alulról, átlósan történik a behatolás, amivel az igazán mélyen fekvő erogén pontjaidat is végig tudja masszírozni a péniszével. Apró, kéjes medencebillegtetéssel tudsz változtatgatni a behatolás szögén, így hüvelyed falának minden négyzetmilliméterét stimulálhatod.

Kezdjétek lassú, egyre mélyülő mozdulatokkal, amíg a megőrülés szélére nem sodrótok, aztán beleengedve magatokat a vadító tempóba, hagyjátok kiteljesedni az érzést a kirobbanó gyönyörig.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»