5 elsöprő orgazmus egymás után? Itt a módszer, amivel neked is sikerülhet

5 elsöprő orgazmus egymás után? Itt a módszer, amivel neked is sikerülhet

Címlap / Szerelem / Szex / 5 elsöprő orgazmus egymás után? Itt a módszer, amivel neked is sikerülhet

Ez nem csak a párkapcsolatnak tesz jót, hanem erősíti az immunrendszert, rendezi az alvásproblémákat, továbbá csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét. S ha már egyetlen orgazmus ilyen pozitív módon hat a szervezetre, milyen hatása lehet többször ennyi élvezetnek?

Kin Anami szerint hét lépésben megtanulható a multiorgazmus, nem kell hozzá más, mint egy kis gyakorlás és a megfelelő partner. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus szerint a nők körülbelül 30 százaléka sosem él át orgazmust az élete során, holott biológiai szempontból képes lenne rá. A szakértő szerint női orgazmus hiányának pszichés okai vannak. Ezeket lehet és kell is oldani.

Lazíts!

A megfelelő izgalmi állapot megteremtése és a többszörös orgazmus megtapasztalása jórészt fizikai kontaktus eredménye, de a nők esetében nagy hangsúlyt kap a gondolkodás és az érzelmek is.

„Multiorgazmikus” nővé válni sokkal inkább egy gondolkodásmód eredménye, mint puszta játék a testrészekkel.

Az első, hogy hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk a gyönyör többszöri megtapasztalására és nem engedünk olyan gondolatok elburjánzását a fejünkben, mint hogy „nekem ez úgysem sikerülhet”, „én erre nem vagyok képes” vagy „mese az egész”.

A szuperképesség elsajátításához meg kell tanulnod relaxálni, tehát engedned kell, hogy egy megváltozott tudatállapotba kerülj, ahol a ruháiddal együtt ledobhatod a gátlásaidat és a félelmeidet.

Lassítsd le a partnered!

A férfi kitartása döntő fontosságú, hogy egy nő a csúcsra érjen. A férfiak átlagosan 3-7 perc alatt képesek elélvezni, a nőknek ehhez 10-20 percre van szükségük.

Az egyik legjobb technika a különbségek összehangolására a női központú előjáték. Ne szégyelld beismerni partnerednek, ha úgy érzed, több időre van szükséged. A türelem többszörösen megtérül a végén a férfi számára is.

Engedd, hogy végignézze!

A legtöbb férfi egyszerűen imádja nézni, ahogy a karjaiban olvadozik egy nő. Ha gátlásaid vannak ezzel kapcsolatban, akkor ideje feloldani ezeket.

Ha te is azok közé a nők közé tartozol, akik szerint önzőségnek számít a szexben, ha az orgazmus alig 20 másodperce csak az övé és ezalatt figyelmen kívül hagyja a férfi igényeit, akkor tévedsz.

Ha szeretnéd megtapasztalni az izgalmakat, akkor engedd meg magadnak, hogy egy időre sztár légy a közös szexuális élményetekben.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást