Szerelem / Szex

5 orgazmus egymás után? Itt a módszer, amivel neked is sikerülni fog

5 orgazmus egymás után? Itt a módszer, amivel neked is sikerülni fog

Ez nem csak a párkapcsolatnak tesz jót, hanem erősíti az immunrendszert, rendezi az alvásproblémákat, továbbá csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét. S ha már egyetlen orgazmus ilyen pozitív módon hat a szervezetre, milyen hatása lehet többször ennyi élvezetnek?

Kin Anami szerint hét lépésben megtanulható a multiorgazmus, nem kell hozzá más, mint egy kis gyakorlás és a megfelelő partner. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus szerint a nők körülbelül 30 százaléka sosem él át orgazmust az élete során, holott biológiai szempontból képes lenne rá. A szakértő szerint női orgazmus hiányának pszichés okai vannak. Ezeket lehet és kell is oldani.

Pikáns terméktesztek, ha meglepnéd magad valamivel

Lazíts!

A megfelelő izgalmi állapot megteremtése és a többszörös orgazmus megtapasztalása jórészt fizikai kontaktus eredménye, de a nők esetében nagy hangsúlyt kap a gondolkodás és az érzelmek is. „Multiorgazmikus” nővé válni sokkal inkább egy gondolkodásmód eredménye, mint puszta játék a testrészekkel.

Az első, hogy hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk a gyönyör többszöri megtapasztalására és nem engedünk olyan gondolatok elburjánzását a fejünkben, mint hogy „nekem ez úgysem sikerülhet”, „én erre nem vagyok képes” vagy „mese az egész”.

A szuperképesség elsajátításához meg kell tanulnod relaxálni, tehát engedned kell, hogy egy megváltozott tudatállapotba kerülj, ahol a ruháiddal együtt ledobhatod a gátlásaidat és a félelmeidet.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást