Imádjuk azokat a húsvéti finomságokat, amik nem csak finomak, de szinte asztaldísznek is beillenek. Ezeket a sütiket nyugodtan kint hagyhatod az asztalon, ha vendégeket vársz, de a család is biztosan szívesen szemezget belőlük. Csak aztán vigyázz, mert bár nagyon jó nézni őket, annál is jobb enni, így elég gyorsan fogynak!
2/5 Húsvéti csodaszelet
Egy tálkába önts annyi darált kekszet, amivel ki tudod tölteni egy kisebb tepsi alját. Apránként kezdj olvasztott vajat csorgatni a kekszre, közben folyamatosan kevergesd. Amikor már formázható, de még nem átázott a morzsád, lapogasd a kekszet a tepsi aljára. Önts rá egy kis konzerv édesített sűrített tejet, és egyenletesen oszlasd el. Egy marék zabpelyhet teríts el a sűrített tej tetején, majd a tepsit szórd meg egy csésze apróra tört étcsokoládéval, egy csésze apróra tört vajkaramellával és egy csésze színes cukorkával, ami lehet például Dunakavics vagy M&M’s is.
Tedd az egészet a sütőbe, amíg a cukorkák olvadni nem kezdenek. A kész süteményt szeleteld fel, és rendezd tálakra.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!