Tökéletesre formált test, jó kereset: a rúdtáncos szakma 7 előnye

Tökéletesre formált test, jó kereset: a rúdtáncos szakma 7 előnye

Címlap / Életmód / Egészség / Tökéletesre formált test, jó kereset: a rúdtáncos szakma 7 előnye

A csajok jelentős részének ugyanis tényleg csupán táncból áll a munka. Előítéletek tehát ide vagy oda, ez a hivatás nemcsak a szexről szól. Az amerikai Cosmopolitan hasábjain egy K. Levin nevű hölgy osztotta meg a tapasztalatait, aki egy „bikini bárban” dolgozik. A fogalom olyan helyet takar, ahol a bugyi és a melltartó mindenképpen marad. Íme, néhány pozitívum, amire talán nem gondoltál volna!

„Jobb formában vagyok, mint valaha!”

K. figyelmeztet, hogy kockás hasra ugyan nem kell gondolni – legalábbis az övé nem olyan –, de tónusos izomzatra mindenképpen, hiszen mégiscsak megerőltető fizikai munkáról van szó, ami mellett fölösleges edzeni.
Mivel korábban testképzavarral küszködött, a tánc sokat segített neki az önelfogadásban. Ha téged ugyancsak érdekel a sport különleges alternatívája, akár be is iratkozhatsz egy rúdtánc-kurzusra!

„A sima magas sarkú alacsonynak hat!”

K. szerint miután lenyomsz egy műszakot húszcentis sarkakon, még egy tizenötös is kifejezetten pihentetőnek tűnik a hétköznapokon.
Olyannyira, hogy érzetben vetekszik a korábban viselt balerinával. Más kérdés, hogy ez milyen hatással van a lábfejre, illetve az ízületekre – nem egy nyugdíjas melóról van szó, na!

„A vörös fény hatásosabb bármilyen Instagram-effektnél!”

Az éjszakai bárokban nemcsak azért uralkodik vörös fény uralta félhomály, hogy a vendégek könnyebben tűzbe jöjjenek, s felszabadultan dobálják a színpadra a bankjegyeket.
Ez az árnyalat ugyanis segít eltüntetni a narancsbőrt, a ráncokat, sőt még az izomtónust is kiemeli. Olyan, mint egy háromdimenziós Photoshop-kezelés, ami egyenletessé, illetve napbarnítottá teszi a bőrödet.

„Csillogásból sohasem elég!”

Emlékszel, hogy kiskorodban legszívesebben tetőtől talpig csillámokba burkoltad volna magad? Vagy arra, hogy mai szemmel nézve milyen túlzásokba estél az első csillámos sminkcuccaid birtokában?
Nos, a rúdtáncosoknál ez a mindennapok része: csillogó cipő, ruha, fehérnemű, haj és smink… Az előbb említett fényviszonyok között ugyanis remekül mutat mind. Legalábbis vonzza a tekinteteket, s kizárólag ez számít.

„Bankjegy-origami sehol máshol nincs!”

Ha még csak filmen láttál éjszakai bárt, valószínűleg azt hiszed, hogy a vendégek egyszerűen odadugják a pénzt a nekik legjobban tetsző lányok bugyi- vagy melltartópántja alá.
K. azonban elárulta, hogy a férfiak jóval kreatívabbak ennél: sokan repülőt vagy más figurát hajtogatnak a bankjegyekből. A csokornyakkendő és a jósnő figurája is gyakori, bár utóbbit itt a szerkesztőségben még nem sikerült kivitelezni.

„Meggazdagodhatsz egyetlen éjszaka alatt!”

Na, nem kifejezetten milliókról van szó, de több tízezrest simán megkereshetsz egy műszak alatt. K. nagyon élvezi az ilyen meglepetéseket: a bőkezű vendégek a legváratlanabb pillanatokban tűnnek fel, és nyakló nélkül szórják a pénzüket.
Ráadásul nemcsak a tökéletes teljesítményt honorálják: sokszor a botlás vagy az esés olyan együttérzést vált ki, hogy rögtön úgy gondolják, kutyakötelességük adakozni. Még a kilógó tamponzsinór is empátia alapját képezheti…

„Rájössz, hogy mindenki lehet szexi!”

Bár a rúdtáncosoknak a legtöbb helyen bizonyos sztenderdeknek muszáj megfelelni, valójában nincs egyetemes előírás arra vonatkozóan, hogy milyen magasságúnak vagy testalkatúnak kell lenni.
A táncstílusról nem is beszélve: van, aki vonaglik, van, aki rázza, van, aki fetreng – mindenki máshogy csinálja, s a pasik általában mindenkiért rajongnak. Hasonló a helyzet a munkaruhával kapcsolatban, hiszen a néhány százforintos daraboktól kezdve a határ a csillagos egekben van. Ráadásul K. nyugodtan elmehet pizsamában dolgozni, mivel úgyis leveszi hamar…

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást