Ez a típusú fürdőruha passzol hozzád az alakod alapján

Ez a típusú fürdőruha passzol hozzád az alakod alapján

Címlap / Stílus / Ez a típusú fürdőruha passzol hozzád az alakod alapján

Megtanultuk már, hogy a testalkatunknak megfelelően érdemes öltözködni, hogy kiemeljük a legelőnyösebb testrészeinket. Fürdőruhák esetén kicsit nehezebb a helyzetünk, hiszen ott sokkal kevesebb ruhadarabbal játszadozhatunk, de azért van lehetőségünk megtalálni a legtökéletesebb darabokat. Az alábbiakban azt kell eldöntened, melyik testrészedre vagy a legbüszkébb, és ez alapján válassz fürdőruhát a nyári szezonra!

Ha imádod a karjaidat/vállaidat

Szép, formás karjaid vannak, és olyan bikinit keresel, ami ezt kiemeli? Akkor semmiképp se válassz olyat, aminek nagy pántja van, mert ez megtöri a kecses vonalakat. A legjobb, ha olyan bikinit veszel fel, ami pánt nélküli, esetleg nyakban megkötős, hogy a karjaidra irányítsd a reflektorfényt!

 

1. H&M, 2. Women’s Secret, 3. Reserved (háttérkép: studio2013/pixabay.com)

Ha büszke vagy a lábaidra

A lábaidat tartod a legdögösebb testrészednek? Akkor olyan darabot kellene keresned, ami optikailag még hosszabbá teszi őket. Erre tökéletes választás egy olyan fürdőruha, ami egyberészes, és lehetőleg egy színű, mert így semmi sem töri meg a felsőtested (szemben egy két részes bikinivel) ezáltal pedig megnyújtja a vonalaidat. A 80-as években nagy sikernek bizonyult ez a fazon, az elmúlt években pedig ismét egyre felkapottabbá vált!

 

1. Women’s Secret, 2. Bonprix, 3. Calzedonia (háttérkép: studio2013/pixabay.com)

Ha szereted a csípődet

A derekad, csípőd vonalára vagy büszke, és szeretnéd, ha fürdőruhában is elsősorban erre figyelnének fel az emberek? Akkor igazán szerencsés vagy, mert neked szinte bármi jól áll. Leginkább viszont azok az egyberészes darabok mutatnak jól rajtad, amelyek valamilyen dísszel rendelkeznek a csípő tájékán. Például egy masni vagy öv azonnal oda vonzza az emberek tekintetét!

 

1. H&M,  2. AboutYou, 3. Women’s Secret (háttérkép: studio2013/pixabay.com)

Ha a melleidre vagy büszke

Szép, formás melleid vannak, és a fürdőruhák terén olyat választanál, ami ezt még jobban kiemeli? Akkor nagyon figyelj arra, hogy bikini választásnál olyat vegyél, ami kellő tartást ad a melleidnek. A szimpla háromszög fazonokat inkább felejtsd el, mert bár csinosak, nem tudják olyan szépen kiemelni a melleidet és kisebbé is teszik optikailag, mint a masszívabb, párnázott darabok.

 

1. Calzedonia,  2. Bonprix, 3. AboutYou (háttérkép: studio2013/pixabay.com)

Ha a fenekedre vagy büszke

Leginkább a fenekedre hívnád fel a figyelmet? Akkor ne válassz olyan fürdőruhát, ami kifejezetten nagy hátsó résszel rendelkezik, ugyanis ez a fazon csak keveseknek áll jól. A legjobb, ha franciabugyi stílusú, esetleg brazil fazonú darabot választasz, az pedig szintén jó ötlet, ha oldalt meg lehet kötni. Ez szintén a fenekedre irányítja a figyelmet, ráadásul segít, hogy tökéletesen magadra igazítsd.

 

1. AboutYou,  2. Women’s Secret, 3. Women’s Secret (háttérkép: studio2013/pixabay.com)

+1. Ha valamit elrejtenél

Azt már tudod, hogyan emeld ki azt, amit szeretnél, de van olyan testrészed, amit inkább elrejtenél? Arra is van lehetőség! Ha például kisebb melleid vannak, de ezt nem akarod mindenki tudtára adni, válassz olyan felsőt, ami fodros, hogy optikailag növelje a melleid méretét. Amennyiben a hasadon van plusz kiló, úgy egy magasított derekú fürdőruha alsó lehet az ideális választás, hiszen ez épp eltakarja a kényes részeket. Amennyiben a fenekeddel, comboddal vagy elégedetlen, úgy a rövidnadrágos változatot is kipróbálhatod, hiszen ez nem feszül rád, és még kényelmesebb is lesz.

 

1. H&M,  2. Lascana, 3. Reserved (háttérkép: studio2013/pixabay.com)

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!