7 tipp, hogyan dobd fel a kedved

7 tipp, hogyan dobd fel a kedved

Címlap / Otthon / Háztartás / 7 tipp, hogyan dobd fel a kedved

Mivel sajnos nem tudunk minden héten kirándulni menni és családi rendezvények sincsenek állandóan, ezért jó, ha kéznél van néhány olyan praktika, amivel saját magunk tudjuk egyszerűen de hatékonyan feldobni hangulatunkat.

Vásárlás

Van, aki bevallja, mások tagadják, de szinte minden nő szeret vásárolni. Elég néhány jó ruha és kiegészítő, és máris jobb a kedvünk. Így ősz kezdetén egyébként is célszerű vásárolnunk néhány őszi darabot, szóval mindenképpen hasznos, ha veszünk magunknak ezt azt.

Öltözködés

Azonnal kezdjük el hordani a megvásárolt ruhadarabokat. Sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy az újonnan vásárolt ruhákat betesszük a szekrénybe és megfeledkezünk róluk.
Az új ruhákat azonnal hordani kell, hiszen most divatosak, most újak és a mostani alakunkra passzolnak. 

Dicséretek begyűjtése

Ha nyilvános helyre megyünk, ügyeljünk arra, hogy csinosak és vonzóak legyünk. Az utcán sétáló emberek, a kollégák vagy bárki részéről elég egy elismerő pillantás, máris lényegesen jobb kedvünk lesz.

Mosoly

Mosolyogjunk a többi emberre, és figyeljük meg, hogy ők is vissza fognak mosolyogni ránk. Persze ne vigyük túlzásba, hiszen az már természetellenes is lehet, és mint ilyen, inkább taszítja az embereket, mint vonza.
De ha természetesek, közvetlenek vagyunk, akkor hozzáállásunk mindenképpen sikerrel jár majd.

Filmek, könyvek

Olvassunk szórakoztató, könnyed könyveket, vagy nézzünk vicces adásokat a tévében. Semmiképpen se nézzünk szomorú, nehéz műsorokat, ne kezdjünk bele olyan komoly irodalmi műbe, amelyikről tudjuk, hogy drámai részeket is tartalmaz.
Gyűjtsük be a pozitív energiákat, és ne hegyjuk, hogy negatív dolgok rossz kedvre derítsenek bennünket.

Motiváció

Tűzzünk ki célokat magunk elé. Fontos, hogy legyenek céljaink, amik hajtanak bennünket a mindennapokban. Fontos, hogy céljaink ne legyenek túl könnyűek, de ne legyenek elérhetetlenek sem.
Tűzzünk ki határidőt is, hogy mikorra szeretnénk elérni célunkat, így elkerülhetjük azt, hogy csak halogassuk a megvalósítást. Közben folyamatosan ösztönözzük magunkat, hogy jó úton járunk és el fogjuk érni azt, amit szeretnénk.

Önszuggesztió

Minden nap álljunk a tükör elé és mondjuk el magunknak, mit szeretünk magunkban, és hogy képesnek tartjuk magunkat céljaink elérésére. Hihetetlen, milyen eredményeket érhetünk el ezzel.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást