Párkapcsolat / Szerelem

Tinder-tender – avagy tippek, hogyan keress társat a neten

Tinder-tender – avagy tippek, hogyan keress társat a neten

A technika fejlődésével a 21. század társkeresési szokásai teljesen átalakultak, amivel nincs is baj, hiszen a mai rohanó világban elég ritka, hogy álmaink férfija csak úgy bekopogtasson az ajtón – kivéve persze, ha a nagy ő egy kéményseprő vagy a gázóra-leolvasó. Mi most összegyűjtöttük neked, mi a tökéletes pasifogó profil titka az egyik legnépszerűbb randi appon, a Tinderen.

A megfelelő galéria kulcsfontosságú

Tetszik vagy sem, a férfiak első körben a látványra mennek, így az, hogy milyen képeket teszel fel magadról a profilodban, sorsdöntő.

Kerüld a szelfiket, de ha teszel is fel magadról, akkor egynél állj meg.

Ne tölts fel továbbá túl szexi képet sem – fürdőruhásat vagy akár fehérneműben pózolóst, mert ezekkel a képekkel maximum az egyéjszakás kalandokat kereső férfiakat fogod bevonzani.

A feltöltött képeken legyél természetes, mosolygós, és rakj fel olyat is, amin valamilyen rád jellemző tevékenységet végzel, esetleg a hobbidnak hódolsz. Ezekkel a képekkel nem csak téged ismerhetnek meg jobban a pasik, de a hasonló érdeklődésű emberek is nagyobb eséllyel találnak majd meg.

Tegyél fel pár olyan képet is, ahol a barátaiddal vagy. 3-4 embernél több ne legyen a képen, legyen egyértelmű, hogy te melyik vagy, illetve 2-3 csoportos kép bőven elegendő.

Írj magadról pár sort

Igen, sajnos ott nem áll meg a történet, hogy felregisztrálsz egy társkeresőre és felraksz magadról pár tökéletes képet. Ha komoly érdeklődőkkel szeretnél megismerkedni, akkor ajánlott megadnod magadról egy rövid leírást is.

Nem azt mondjuk, hogy írj magadról egy regényt, hiszen nem véletlen az az 500 karakteres limit.

Írj a hobbidról vagy valami rád jellemző dologról, esetleg add meg a kedvenc idézetedet – de szinte bármi jól jöhet, ami beindítja a beszélgetést.

A lényeg, hogy legyél frappáns, egyedi és tömör.

Íme néhány ötletes bemutatkozás

Ahhoz, hogy igazán ötletes profilt hozhass létre, nem kell túlkomplikálni a dolgot. Összegyűjtöttünk pár igazán egyszerű, de nagyszerű ötletet.

1. Az első és utolsó dolog

Írd le, hogy milyen könyvet olvastál, milyen filmet láttál, milyen ételt ettél először vagy utoljára, mi volt az első és az utolsó szó, amit kimondtál. Írhatod csak az egyiket, de akár mind a kettőt is.

2. Rólam és rólad

Írj pár szót magadról, illetve arról, hogy milyennek képzeled el álmaid férfiját. Inkább a belső tulajdonságokat emeld ki, ne a külsőségeket.

3. Tedd ki a kedvenc idézetedet

Legyen mondjuk egy idézet a kedvenc filmedből vagy a kedvenc könyvedből.

4. Adj meg kitalált értékelést

Akár a könyvek vagy filmek esetében a kritikusok, úgy te is megadhatsz magadról pár kamu értékelést. Mondjuk olyat, amit egy régi tanárod vagy egy barátod mondott rólad. Természetesen maga az állítás legyen igaz, de a személy, aki mondta, lehet fiktív is.

5. Használj relációs jeleket

Írj két dolgot, amit szembeállítasz egymással, és amelyiket jobban szereted, arra nézzen a kacsacsőr. Ezzel frappánsan adhatsz meg plusz infókat magadról.

It’s a match!

Nagy boldogság, amikor jobbra húzunk valakit és azzal máris „matcheltünk – ám itt még sajnos nem áll meg a történet. Várjunk, hogy ránk írjanak, vagy mi írjuk az illetőre?

A legjobb, ha hagyjuk vadászni a férfit és engedjük, hogy ő kezdeményezzen.

Természetesen, ha nagyon tetszik valaki, akkor te is ráírhatsz, semmi sincs kőbe vésve. Aki nem válaszol, vagy csak egy laza köszönést, esetleg egy emojit hajlandó küldeni, arról azért sejteni lehet, hogy maximum a képeink alapján szelektált, és nem tanulmányozta át kellőképpen a profilunkat.

Ha valakivel elindul a beszélgetés, az első randit nem érdemes sokáig húzni, mert a hosszas levelezés egyfajta hamis képet adhat a másikról, míg egy személyes találkozón megbizonyosodhatunk róla, hogy működik-e a kémia, érdemes-e a további ismerkedésre az illető.

Kép forrása: grinvalds/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást