Teszteld! Mennyire van szükséged változásra az életedben?

Teszteld! Mennyire van szükséged változásra az életedben?

Címlap / Életmód / Lélek / Teszteld! Mennyire van szükséged változásra az életedben?

Elégedett vagy a helyzeteddel vagy úgy érzed, megrekedtél valahol, netán te magad sem tudod, mit akarsz, merre tart a jövőd? Tesztünkből megtudhatod, milyen változásra van szükséged.

0%

A munkáddal kapcsolatban elmondható:

Milyen a viszonyod a kollégákkal?

Egy húzós nap után hogy telik az estéd?

Hogy jellemeznéd a baráti kapcsolataidat?

Mi a helyzet a szerelemmel?

Hogy látod magad öt év múlva?

Teszt: Változásra van szükség az életedben?
Sínen vagy, csak így tovább

Azon szerencsések közé tartozol, akik a karrierjüket és magánéletüket tekintve is elégedettnek mondhatják magukat. Tulajdonképpen nincs szükség különösebb változásokra az életedben, bár mivel lételemed a kihívások keresése, nem kérdés, hogy megint belevágsz majd valami újba.
A túlélésre hajtasz

Jelenlegi életformádat átmenetnek tekinted, keményen küzdesz azért, hogy sikeresebb legyél. Persze, fontos, hogy elérd a célod, de ne felejts el közben a jelenben élni, legyél nyitottabb, próbáld meg mindennek a pozitív oldalát nézni, és meglátod, jobban fogod magad érezni – lassíts egy kicsit a tempón.
Lassan, de biztosan haladsz

Nem aggódsz túl sokat a jövőn, azt az elvet követed, hogy minden tapasztalat hozzásegít ahhoz, hogy fejlődjön a jellemed. Jó úton jársz, előbb-utóbb bejön a számításod, és addig is színes élményekkel, ismeretségekkel gazdagodsz.
Ideje váltani!

Sokszor magadnak se ismered be, de nem vagy túl elégedett az életeddel. Időnként felmerül benned, hogy változtatni kellene, de eddig nem volt merszed hozzá. Itt az ideje, hogy erőt vegyél magadon, és kilépj azokból a pocsolyákból, amelyekbe beleragadtál. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget, bízz a hozzád közel állókban.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!