Mit kellene megfogadnod újévkor? Ez a teszt segít dönteni

Mit kellene megfogadnod újévkor? Ez a teszt segít dönteni

Címlap / Életmód / Lélek / Mit kellene megfogadnod újévkor? Ez a teszt segít dönteni

Bár a statisztikák szerint egyre kevesebben tesznek újévi fogadalmakat, még mindig sokan gondolkoznak azon, hogy valamit teljesen megreformálnak az életükben januártól. Neked min kellene változtatnod?

0%

Hogyan kezeled a kihívásokat az életedben?

Mi az, ami az elmúlt időszakban sokszor eszedbe jutott?

Melyik szín tükrözi legjobban jelenlegi élethelyzetedet?

Melyikre lenne a legnagyobb szükséged az alábbiak közül?

Ha könyvet írnál az aktuális életedről, mi lenne a címe?

Amikor egy szürke hétköznap fel kell kelned, mivel tudod motiválni magadat?

Melyik az a terület, ahol érzed, a leginkább szükséged lenned támogatásra?

Mit csinálsz szabadidőben?

Mikor érzed magadat igazán elégedettnek az alábbiak közül?

Melyik szuperhős képességével tudnál leginkább azonosulni?

Mit kellene megfogadnod újévkor? Ez a teszt segít dönteni
Professzionális fejlődési lehetőségek és kihívások

A változás iránti vágyad erőteljes, az előttünk álló évben pedig úgy tűnik, a professzionális fejlődésedre kell fókuszálnod. Érdemes lenne létrehoznod karriertervet akár szakértő bevonásával, valamint ha van rá módod, vegyél részt szakmai rendezvényeken és képzéseken a tudásod bővítése érdekében. Ne félj belevágni a kihívásokba és kezdeményezz olyan projekteket, amelyek fejlődésedet szolgálják! Keresd azokat a mentorokat vagy vezetőket, akiktől tanulhatsz, és akik támogatnak a céljaid elérésében!
Szociális kapcsolatok építése és mélyítése

Az előttünk álló évben nagyobb hangsúlyt kell fektetned szociális kapcsolataid alakulására és a hozzád közel álló emberekre. Fontos lenne, hogy tudatosan ügyelj rá: ne csak a munkádra összpontosíts! A személyes kapcsolataidra is szánj időt és ezen a területen ugyancsak legyen céljaid, még ha ez furcsának hat. Szükség esetén konkrét időbeosztást készíthetsz annak érdekében, hogy a szeretteiddel töltött idő ne szoruljon folyton háttérbe. Olyan barátokra lesz szükséged, akikben megbízhatsz, és akik támogatnak – merj őszinte lenni velük!
Egészségmegőrző és életmódváltó kihívások

Talán már nem először, de jövőre az a célod, hogy változtass életmódodon és egészségi állapotodon. Az előttünk álló évben lehetőséged nyílik arra, hogy egészségesebb szokásokat alakíts ki. Ehhez arra lesz szükséged, hogy konkrét célokat fogalmazz meg, valamint megtaláld a valós motivációdat, ami magas szintjen tartja inspiráltságodat. Próbálj meg – akár szakértő bevonásával – megfelelő és hosszan fenntartható életmódot kialakítani, mert ez sokkal célravezetőbb lehet, mint egy gyors diéta vagy a túl erőteljes fordulat, amit aztán nem tudsz sokáig alkalmazni az életedben.
Személyes fejlődést és új képességek kialakítását szolgáló kihívások

A személyes fejlődésre és új képességek kialakítására kellene összpontosítanod az új évben, mert úgy tűnik, belső erőd most ebbe az irányba vezérel. Ahhoz, hogy eredményt érj el, személyes célokat kell megfogalmaznod és az sem árt, ha listát készítesz azokról a készségekről, amelyeket fejleszteni szeretnél. Ne félj az új dolgok kipróbálásától, járj nyitott szemmel és keresd azokat az eseményeket, amelyekben kibontakoztathatod kreativitásodat és még inkább közelebb kerülhetsz önmagadhoz! Találd meg azokat az embereket, akiktől tanulhatsz és akik támogatnak a személyes fejlődésedben!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!