TESZT: Milyen partiarc vagy: állandóan pörögsz vagy bepunnyadsz?

TESZT: Milyen partiarc vagy: állandóan pörögsz vagy bepunnyadsz?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / TESZT: Milyen partiarc vagy: állandóan pörögsz vagy bepunnyadsz?

De te melyik típusba tartozol? Állandóan pörögsz, vagy bepunnyad körülötted a buli? Tesztünkből kiderül, milyen az igazi parti személyiséged!

0%

Mi jut eszedbe, ha azt hallod: péntek este?

Ha egy házibuliban valaki téged keres, akkor szinte biztos, hogy…

Egy buli másnapján te vagy az, aki…

Ha te szerveznél házibulit, mi lenne a legnagyobb félelmed?

Mi az a mondat, ami a leggyakrabban elhangzik a szádból egy buliban?

Teszt: Milyen a parti személyiséged?
Az aggódó házigazda

Te vagy az, aki felelősnek érzi magát mindenki kényelméért, aki újratölti a poharakat, pótolja a jeget, észrevétlenül elmossa a csipszes tálat, és diszkréten óvszert csúsztat a félrevonuló párocskának. Akkor is, ha nem te vagy a házigazda.
Mindenhol ott vagy, és mindent észreveszel, megértően simogatod azok hátát, akik túl sokat ittak és beindítod a bulit is, ha arra van szükség. Bizonyos szempontból te vagy a buli lelke, mert nélküled senki nem érezné ilyen jól magát, de azért arra is vigyázz, hogy közben te is szórakozz...
Aki köré a buli szerveződik

Ha kettőnél több embert látsz egy légtérben, és van bármi a helyiségben, amit ütőhangszernek lehet használni, biztos, hogy olyan bulit kerekítesz, ami a legdurvább főiskolás évkönyvben is külön oldalt kapna. Ha meghallod a zenét, vagy csak hangulatba jössz, nem törődsz a holnappal, és szívvel-lélekkel vagy képes bulizni. Irigylésre méltó képesség, és jót is tesz neked, ha néha így kiereszted a gőzt, de azért legyél óvatos, mert nem nehéz átesni a ló másik oldalára. Ha nem is érzed, ne felejtsd el – azért jó eséllyel lesz holnap is.
Aki elsőként megy haza

Lássuk be, nem vagy az a kimondott partyarc, és már a buliba menet azon gondolkodsz, milyen kifogással menekíthetnéd majd ki magadat, hogy ne kelljen túl sokáig maradni. Jellemzően te maradsz józan a részegek között, zavar a hangos zene, vagy kellemetlenül érzed magad az ismeretlen emberek között. Néha érdemes egy esélyt adni a dolognak, és megpróbálni felengedni kicsit, de azzal sincs semmi gond, ha úgy döntesz, hogy ez nem a te világod. Elvégre annyi más program van, amit megoszthatsz a barátaiddal, amikor már náluk is elmúlt a macskajaj.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást