5 kérdés, és megmondjuk, milyen menyasszonyi ruha illik hozzád

5 kérdés, és megmondjuk, milyen menyasszonyi ruha illik hozzád

Címlap / Szerelem / Esküvő / 5 kérdés, és megmondjuk, milyen menyasszonyi ruha illik hozzád

A tökéletes ruha megtalálása minden menyasszony számára kihívást jelent, de ha egyszer rátaláltál, az egy olyan pillanat lehet, amire egész életedben emlékezni fogsz. Tesztünkkel egy kicsit segíteni próbálunk, hogy milyen irányba keresgélj.

Hagyományos vagy valami extravagáns? A következő öt kérdés megválaszolása után kiderül, hogy milyen menyasszonyi ruha passzol a személyiségedhez a legjobban.

0%

Mekkora esküvőt tervezel?

Milyen a tökéletes jegygyűrű?

Válassz egy Disney hercegnőt!

Melyik párosítást tudnád elképzelni az esküvői színeiteknek?

Melyik pillanatot várod a legjobban az esküvőn?

5 kérdés, és megmondjuk, milyen menyasszonyi ruha illik hozzád!
Klasszikus elegancia

Klasszikus menyasszonyi ruha

Olyan esküvői ruhára vágysz, ami nem megy ki a divatból, és amit akkor is szépnek látsz, ha évtizedek múlva nézel az esküvői fotóidra. Egy klasszikus A-vonalú vagy sellő fazon tökéletes választás lehet a számodra, és érdemes a csipke gondolatával is kacérkodni. Ha több rétegű ruhát választasz, akkor a romantikus irányba viheted a ruhádat, de a megfelelő kiegészítőkkel és dekoltázsmegoldással egy kicsit modernebb is lehetsz. A klasszikus és elegáns menyasszonyi ruhák alkattól függetlenül mindenkinek jól állnak, így biztosan megtalálod közöttük álmaid öltözetét.
Királylányos kosztüm

Hercegnős menyasszonyi ruha

Igazi látványos, királylányos ruhára vágysz, hiszen egyszer van ilyen különleges nap az életedben! Azt szeretnéd, ha úgy néznél ki, ahogyan azt gyermekkorodban elképzelted, és ezért nem félsz látványos kiegészítőkhöz vagy nagy abroncsokhoz nyúlni. Ha mégis egy kicsit elegánsabb irányba mozdítanád el habcsók szerű ruhádat, érdemes a törtfehér vagy pezsgő árnyalatú anyagok közül válogatni, ha pedig valóban a tündérmese az álmod, akkor bátran próbáld fel a sok-sok réteg tüllből készült szoknyákat is!
Extravagáns ruha

Extravagáns menyasszonyi ruha

Nem bánod, ha nem a hagyományokat követitek, vagy ha igen, akkor azokat szereted a saját stílusodra szabni. Egy vagány, különleges szabású, akár rövid ruha, vagy egy színes menyasszonyi ruha nálad nem csak belefér, de egyenesen a csúcs lehet, mert így azt érezheted, hogy életed egyik legfontosabb napján is önmagad vagy, nem kell valaki más bőrébe bújnod. Nem bánod, ha az esküvői ruhádra még évek múlva is mindenki emlékezni fog, sőt valahol éppen ez is a célod.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!