Teszteld: Milyen férfitípust vonzol be a legkönnyebben?

Teszteld: Milyen férfitípust vonzol be a legkönnyebben?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszteld: Milyen férfitípust vonzol be a legkönnyebben?

Ha úgy érzed, sosem sikerül ilyen jelöltre bukkannod, akkor lehet, hogy a külvilág felé nem a valódi vágyaidat kommunikálod, hanem valami egészen mást. Nézzük, te milyen férfitípust vonzol be a legkönnyebben!

0%

Tegyük fel, hogy az első randevúra készülődsz. Milyen ruhát veszel fel?

Milyen ruhában látnád legszívesebben a kiszemeltedet, amikor a randi helyszínére érkezel?

Éppen csajos estét tartotok a barátnőiddel, amikor leszólít egy vonzó férfi. Hogyan reagálsz?

Nagyon jól alakul az első randitok, felszabadultnak érzed magadat. Ehhez hogyan kell viselkednie a kiszemeltednek?

Kínos helyzetbe keveredtek, mert kiderül, hogy az asztalfoglalásotokat törölték, ám ezt a pincér nem túl kedvesen közli veletek. Hogyan viselkedik álmaid partnere?

Az alábbiak közül melyik helyszínen zajlana álmaid randevúja?

Teszt: Milyen férfitípust vonzol be a legkönnyebben?
A nagybetűs férfi

Tetőtől talpig férfi típus

Te azokat a férfiakat kedveled és vonzod be, akikről csak úgy süt a férfiasság. Magabiztosak, talpraesettek, hisznek a sármjukban és a sikerükben, egyszóval kellően veszélyesek. Tudják, mitől alélnak el a nők, és ezt nagyon jól is tálalják. Mondhatjuk, hogy még a rossz fiúknál is „veszélyesebbek”, róluk ugyanis nem derül ki azonnal, hogy gyakran csak egyéjszakás kalandra hajtanak. Egyébként sok esetben tényleg nem kizárólag a szexre utaznak, gyakran ők is a nagy Őt keresik – több, kevesebb sikerrel. Azonban nem mondanak nemet egy kínálkozó alkalomra sem, így részedről akár hatalmas csalódás is lehet a randevúk eredménye.
A pasi, aki megmarad a barátzónában

Barátzóna férfitípus

Olyan férfiakat vonzol az életedbe, akik nem igazán lépik át a barátzónát, inkább megmaradnak a haveri szinten. Ez egy darabig nem probléma számodra, hiszen te is nyitott, barátkozós természet vagy, aki próbálja nem túl komolyan venni a kapcsolatait, hátha úgy több eséllyel kopogtat az igazi. Azonban ennek az is a hátulütője, hogy nem kommunikálod egyértelműen, mit szeretnél. Éppen emiatt van az, hogy sokszor csak azok a férfiak kerülhetnek közel hozzád, akikre nem tudsz partnerként tekinteni, barátként annál inkább.
Egy kedves, odaadó úriember

Talpig úriember férfitípus

Imádod a romantikát, az udvarlást, nem is csoda, hogy az odaadó úriembereket vonzod be. Szereted mindennek megadni a módját, így sem a randevúkat, sem az ismerkedést nem kapkodod el. Azonnal lerázod a rámenős pasikat, és utálod, ha letámadnak, ezért esélyt sem adsz azoknak a férfiaknak, akik ezt a taktikát követik. Ez részben érthető, és jól is teszed, de, ha olyan férfit tartasz kicsit rámenősnek, aki hosszútávon is kitartóan próbálkozik, akkor érdemes neki adnod egy esélyt. Ahogy mi is, úgy a férfiak is más-más taktikát követnek, és nem biztos, hogy kizárólag az lehet romantikus, aki csak a harmadik randevún meri megfogni a kezedet.
A tipikus rosszfiú

Rosszfiú férfitípus

Te még valószínűleg a kalandorok világát éled, azért vonzod a tipikus rosszfiúkat. Ha mégsem így van, tehát már nem tervezel túl sokat flörtölgetni és keresgélni, akkor változtatnod kell a taktikádon. Egyértelműen azt kommunikálod kifelé, hogy vevő vagy a kalandokra, és úgy tűnik, kifejezetten azok a férfiak tetszenek meg, akik erre a magatartásra reflektálnak. Ezzel nincs gond, ha élvezed a kötetlen életmódot, de hosszútávon aligha tervezhetsz az ilyen pasikkal. Ők szórakozni, bonyolult szerelmi helyzetekbe keveredni tökéletesek, de nem tudják sem érzelmi, sem más szinten azt hozni, amire egy érett, felnőtt kapcsolatban neked is szükséged lenne.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

2 hozzászólás

 • Kovács Lászlóné
  2022.02.05., 04:54

  Nagyon találónak érzem magamra nézve!

  Válasz
 • Babi
  2022.11.23., 17:20

  Már megvan a párom de azért kíváncsi vagyok!!

  Válasz

Írj egy hozzászólást