Teszteld! Milyen barát vagy: adsz vagy leszívsz a barátságban?

Teszteld! Milyen barát vagy: adsz vagy leszívsz a barátságban?

Címlap / Életmód / Lélek / Teszteld! Milyen barát vagy: adsz vagy leszívsz a barátságban?

Azt szokták mondani, hogy a baráti körünk a választott családunk, és ez így is van!

Te döntesz arról, kit engedsz be az életedbe, kik lesznek a barátnőid, akik melletted állnak. Persze ugyanígy te is valakinek a barátnője vagy, akinek megédesíted a mindennapjait. Most kiderítheted, te mit is adsz a barátságotokba!

0%

Mely tulajdonságok a legfontosabbak számodra egy barátban?

Mit teszel akkor, ha álmaid pasija randira hív, a legjobb barátnődnek viszont nagyobb szüksége van rád?

Melyik a kedvenc barátnős programod az alábbiak közül?

Szerinted melyik szín passzol hozzád a leginkább?

Milyen filmet nézel legszívesebben a barátnőddel?

Teszt: Te milyen barát vagy?
Az őszinte

Hiába, nem tudod leplezni a véleményedet, de pont ettől leszel te egy igaz barát. Rád mindig lehet számítani, ha a barátnőd nem tudja eldönteni, hogy mit tegyen, vagy milyen ruhát válasszon a randira, mert bizony te őszintén megosztod vele a véleményedet. Szerinted nem attól lesz valaki jó barát, ha mindig azt mondja, amit a másik hallani akar. Az élet minden területén korrekt emberként ismernek téged, és mivel nagy az igazságérzeted, ezért mindig kiállsz az elesettek mellett. Jobb, ha óvakodik tőled a barátnőd pasija, mert ha megtudod, hogy megbántotta, akkor veled gyűlik meg a baja...
Az inspiráló

Te egy igazán kreatív ember vagy, így a barátaid is téged hívnak fel elsőként, ha éppen egy kreatív programra vágynak. Meg van benned az a különleges képesség, hogy inspirálj másokat, így a barátaidat is folyamatosan terelgeted a nekik kijelölt úton. Nem szeretsz unatkozni, ezért a naptáradban sorakoznak az izgalmasabbnál izgalmasabb programok, ahová mindig hívod a barátaidat is. Szeretsz újító lenni programok terén, szóval bármikor benne lennél egy búvárkodásban vagy egy rafting túrában a barátaiddal.
A humorbonbon

Nem kétség, hogy te arra születtél, hogy másoknak fényt vigyél az életébe a humorod segítségével. Imádnak a barátaid, mert melletted mindig rengeteget nevetnek, és ha éppen nincs túl jó kedvük, akkor te gondoskodsz róla, hogy minden problémát kinevessenek magukból. Hiszel abban, hogy a legjobb gyógyír a humor és ezért próbálsz másoknak a jókedveddel segíteni. Őrizd meg ezt a tulajdonságodat, mert még nagy hasznát veszed ennek életed során, ráadásul az emberek nagyon kedvelnek ezért.
A lelki társ

Te már nem is barát vagy, hanem testvér. Nincs túl sok barátod, de ők olyanok, akikre bármikor számíthatsz és ők is rád. Nagyon jól ismeritek egymást, nincsenek tabuk a másik előtt és tudod, hogy nincs számotokra lehetetlen, ha együtt vagytok. Nem tudod, hogy miért, de az emberek egyből megnyílnak neked és mindent elmondanak, még a legbizalmasabb dolgokat is. Egy perc alatt megtalálod mindenkivel a közös hangot és sokszor érzed magad mások pszichológusának. Tudnod kell, hogy különleges ember vagy, és élvezd, hogy ennyien kíváncsiak a véleményedre. Valamit nagyon jól csinálsz. 🙂

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!