TESZTELD! Melyik mozgásforma illik hozzád a leginkább?

TESZTELD! Melyik mozgásforma illik hozzád a leginkább?

Címlap / Életmód / Egészség / TESZTELD! Melyik mozgásforma illik hozzád a leginkább?

Teljesen mindegy mit mozgunk, csak élvezettel tegyük – mondják a fitness guruk és milyen igazuk van, hiszen mi értelme az egésznek, ha nem élvezed? Akkor csak egy kényszer, amit újból és újból magadra erőltetsz. Nem kell naphosszat a konditeremben szenvedned, ha nem élvezed. Tesztünkből kiderül, hogy melyik mozgásforma töltene fel igazán.

0%

Milyen zenét kedvelsz?

Mi tölt fel energiával?

Elégedett vagy a külsőddel?

Melyik film szólna rólad?

Melyik étel a nagy kedvenced?

Az a mozgás fogyaszt, amit élvezel. Teszteld, mi illene hozzád leginkább
Konditerem

Valószínű, téged a kondizás tudna a legjobban kikapcsolni, ráadásul biztosan roppant motiválóan hatnak rád a látványos eredmények. Szereted a szép, tónusos testet, mindemellett pedig valósággal kikapcsol a súlyok emelgetése. Ami sok embernek szenvedést jelent, neked a napod fénypontját. Ha még csak barátkozol a gondolattal, vegyél egy napijegyet és próbáld ki, milyen hatással lenne rád. Kezdd apró léptekkel, nem kell egy hét után kockás hasat és feszes popsit villantanod, bár úgyis ez vár rád, ha a kondizás szerelmese leszel. Azért ez egy olyan ajánlat, amivel ki lehet békülni, nem?
Társastánc

Irány a táncparkett, mert titkon mindig is ezt szeretted volna csinálni. Szuper, ha találsz hozzá partnert, de kezdd el akkor is, ha most még csak szólóban csinálnád. Nem kell senkire se várnod ahhoz, hogy tested és lelked is töltődjön. Te biztosan a táncos filmek szerelmese vagy és őszintén, hányszor képzelted el, hogy Patrick Swayze téged emel fel Baby helyett? Kell ennél több bizonyíték arra, hogy táncolnod kell? Csak hallgass az érzéseidre! Az sem baj, ha csak az otthonod biztonságában ringatnád a csípődet. Tedd be a kedvenc zenédet és már indulhat is a buli!
Aerobic

Igazi pörgős energiabomba vagy, akinek a nőies mozdulatok a vérében vannak. Egyfelől imádsz táncolni, de közben megőrülni is legalább ennyire szeretsz. Jó opció lehet erre egy táncos aerobik, ahol levezetheted az összes felgyülemlett feszültséget, ráadásul még a popsidat is rázhatod. Te biztosan a pop zene megszállottja vagy és már egyből mozgásba hoz Dua Lipa, vagy Justin Bieber legújabb slágere. Megállíthatatlan vagy az életed minden területén, így a sportban is. Nem szereted az unalmas, egyhangú mozgást, neked pörgés kell ahhoz, hogy valami ténylegesen lefárasszon. Irány egy jó kis aerobic!
Rúdtánc

Semmi kétség afelől, hogy hozzád egy igazán szexi, nőies mozgásforma illene. A rúdtánc kiváló sport azoknak, akik az alakformálást lelki szinten is szeretnék elvégezni. Mindamellett, hogy szép, tónusos lesz a tested, biztosan, hogy kihat majd a nőiességedre is. Tedd félre az összes gátlásodat és látogass el egy rúdtánc órára, mert biztosan nem hiába kaptad ezt a választ. Ki tudja, lehet idővel a nappalidba is beszerelsz majd egy saját rudat. Engedd meg magadnak, hogy kibontakozhasson nőiességed és általa a személyiséged is. Mi mindenre nem jó a sport, ugye?!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!