Személyiség teszt: Melyik hősnő lennél a történelemből?

Személyiség teszt: Melyik hősnő lennél a történelemből?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Személyiség teszt: Melyik hősnő lennél a történelemből?

A következő tesztből megtudhatod, ki az a híres hősnő, akinek személyisége a leginkább hasonlít a tiédhez!

0%

Ha látod, hogy valaki a segítségedre szorul, akkor te…

Elégedett vagy azzal, amit az életedben eddig elértél?

Ha valamit változtathatnál magadon, mi lenne az?

Melyik tulajdonság jellemez téged a legjobban?

Mennyire vagy elégedett a testeddel?

Milyen számodra az ideális férfi?

Teszt: Melyik hősnő lennél a történelemből?
Florence Nightingale

Olyan önfeláldozó és segítőkész vagy, mint az angol ápolónő, Florence Nightingale, aki az 1800-as években azért küzdött, hogy az emberek nemtől, kortól és nemzetiségtől függetlenül alapvető betegellátásban részesülhessenek. Bár szülei tehetős emberek voltak, ő mégis az ápolónői hivatást választotta, pedig az akkoriban alantas foglalkozásnak számított. Később fizetés nélküli ápolónőnek állt, majd a krími háborúban már vezető nővérként tevékenykedett. Nightingale-t mélyen lesújtotta a katonai kórházakban uralkodó káosz és a borzalmas higiéniai körülmények, ezért mindent megtett azért, hogy a betegek a legmegfelelőbb körülmények között gyógyulhassanak.
Amelia Earhart

Olyan bátor és szenvedélyes vagy, mint Amelia Earhart, az amerikai származású pilótanő, aki nem csak a női repülés, de a repülés egyik nagy úttörője is volt egyben. Az első világháborúban ápolónőként dolgozott, és az odakerülő pilóták történetei keltették fel az érdeklődését a repülés iránt. Később teherautó vezetéssel összeszedett annyi pénzt, hogy venni tudott magának egy repülőgépet. 1928-ban ő volt az első nő, aki átrepülte az Atlanti-óceánt, habár ekkor még csak utasként. Itt azonban nem állt meg, 1930-ban 291 km/h-val női sebességi rekordot állított fel, majd 1931-ben 5624 méterrel női magassági rekordot ért el, aztán 1932-ben teljesen egyedül repülte át az Atlanti-óceánt. A halál is repülés közben érte, amikor egy föld körüli rekord megdöntése közben gépe eltűnt a Csendes-óceán felett.
Marilyn Monroe

Igazi érzékeny és romantikus alkat vagy, mint Marilyn Monroe, az amerikai filmcsillag és szexszimbólum. Marilyn sok mindent megtett a karrierje érdekében – teljes átalakuláson ment keresztül, mire a szende Norma Jeane-ből igazi szőke bombázó lett. Szörnyű gyerekkora volt, életét főként nevelőszülőknél töltötte, az egyik helyen még szexuálisan is bántalmazták. 17 évesen férjhez ment, ebben az időszakban egy repülőgépeket gyártó üzemben dolgozott, ahol találkozott egy fényképésszel, David Conoverrel, akinek a segítségével elkezdett modellkedni. A 20th Century Fox leszerződtette, és szép lassan mindent átalakítottak rajta: elől kitépték a haját, hogy homloka magasabbnak tűnjön, platinaszőke lett, később pedig apróbb plasztikai műtéteken is áteset. Sokszor esett szerelembe, kereste a férfit, aki olyannak fogadja el, amilyen. Sajnos sosem találta meg és igen fiatalon, 36 évesen öngyilkos lett.
I. Erzsébet

Olyan határozott és erős személyiség vagy, mint I. Erzsébet, aki 1558. november 17-től Anglia és Írország királynője volt. Uralkodása alatt Anglia kereskedelmi nagyhatalommá vált. Kitűnően beszélte az olasz, francia ás latin nyelvet, emellett pedig görögül is tanult. Visszafogottan öltözködött, kerülte a pompát és a fényűzést. Trónra kerülésének első lépéseként megreformálta a vallást, hogy az országban dúló vallási ellentéteket elsimítsa. A szóbeszéd szerint többször volt szerelmes, de rangon aluli férfiakba, férjez sosem ment. Ő volt az első nő, aki egymaga képes volt irányítani egy egész országot, és ezzel beírta magát a történelembe.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást