Teszt: Válaszolj a kérdésekre és megtudod, melyik női HBO karakter vagy

Teszt: Válaszolj a kérdésekre és megtudod, melyik női HBO karakter vagy

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszt: Válaszolj a kérdésekre és megtudod, melyik női HBO karakter vagy

Válaszolj a következő 8 kérdésre, amiből kiderül, hogy melyik HBO sorozat női karakterére hasonlít a személyiséged a legjobban!

0%

Hogyan kezeled a konfliktusokat?

EmirMemedovski/istockphoto

A legjobb barátnőd felhív, hogy szakítottak a párjával. Te mit teszel?

Melyik női karakter vagy teszt Delmaine Donson/istockphoto.com

Szerinted a baráti köröd hogyan jellemezne téged?

nortonrsx/istockphoto

Tegyük fel, hogy egy képregényfilmbe csöppentél. Milyen szuperhős lennél?

peshkov/istockphoto.com

Ezek közül milyen műfajú sorozatokat nézel leggyakrabban?

damircudic/istockphoto

Hol élnél legszívesebben?

Melyik női karakter vagy teszt peeterv/istockphoto

Mi jellemzi az öltözködésed?

Melyik női karakter vagy teszt kupicoo/istockphoto

Fejezd be a mondatot! Ki nem állhatom, amikor...

Melyik női karakter vagy teszt damircudic/istockphoto

Melyik női karakter vagy?
Ha a legtöbb válaszod „A” volt: Kate Kane

Kate Kane Batwoman

A válaszaid alapján te leginkább a Batwoman vagány főszereplőjére, Kate Kane-re hasonlítasz! Ahogy ő is nagyon határozott típus, úgy téged sem lehet kizökkenteni abból, amit épp csinálsz. Mindegy, mit veszel a fejedbe, ha már belekezdtél, biztosan végigviszed. Mivel Batwomanhez hasonlóan te is egy kissé tökéletességmániás vagy, ha valamit csinálsz, azt mindig maximális energiabefektetéssel végzed el, és figyelsz, hogy egy apró hibát se ejts. Ha mégis így történne, sokszor napokig emészted magad miatta! Egyébként utálsz unatkozni, ezért mindig úton vagy valamerre!
Ha a legtöbb válaszod „B” volt: Phyllis Schlafly

Phyllis Schlafly

Te a Mrs. America című sorozat főszereplőjére, Phyllis Schlaflyra hasonlítasz! Az életrajzi ihletésű széria főszereplője nem fél harcolni az álmaiért, és bátran hangot ad a véleményének, ez alól pedig te sem vagy kivétel! Segítőkész természeted van, és ha valaki személyes problémával fordul hozzád, te sajátodként kezeled azt. Phyllis maga is híres volt arról, hogy gyorsan vág az esze, és ezen a téren neked sem lehet panaszod. Mindig intelligens típus voltál, érdeklődsz a világ nagy dolgai iránt, és utálod az igazságtalanságot!
Ha a legtöbb válaszod „C” volt: June Osborne

June Osborne

A szolgálólány meséjének főszereplője, June egy született harcos! Bár a nehéz időszakokban őt is legyűrik az érzelmek, és van, hogy elfogy az ereje, mindig talpra tud állni, és ezzel te sem vagy másképp. Általában másokat helyezel előtérbe, és ott segítesz, ahol csak tudsz, mert te igazán akkor vagy boldog, ha a szeretteid is elégedettek az életükkel. Tele vagy érzelmekkel és szeretettel, emiatt viszont gyakran megesik, hogy az eszed helyett a szívedre hallgatsz. Ez persze nem baj, hiszen szerinted ez amúgy is fontosabb!
Ha a legtöbb válaszod „D” volt: Sansa Stark

Sansa Stark

A Trónok harca Sansája óriási fejlődésen ment át a 8 évad alatt, és végül megismerte az erősségeit. Ha visszatekintesz, észreveszed magadon, hogy az elmúlt közel 10 évben te is sokat fejlődtél, és ami egykor félelemmel töltött el, mára már nem ijeszt meg. A környezeted talán nem gondolná, de őrületes erő van benned, és rendkívül kitartó vagy, még akkor is, ha többször el kell buknod a céljaid teljesítése során. Bár tele vagy érzelmekkel, ha a helyzet úgy kívánja, képes vagy hideg fejjel gondolkodni. Le a kalappal előtted!
Ha a legtöbb válaszod „E” volt: Rue Bennett

Rue Bennett

Az Eufória főszereplője, Rue tipikusan az a karakter, aki azonnal mély benyomást tesz az emberre! Ahogy őt sem lehet egykönnyen elfelejteni, úgy te is nagyon izgalmas, feltűnő egyéniség vagy, akit azonnal észrevesznek a szobába lépve. Kissé lázadó típus vagy, és ritkán foglalkozol azzal, mit mondanak rólad mások; ez alól csakis a közeli barátaid véleménye számít kivételnek. Általában azt csinálsz, amit akarsz, és közben folyamatosan keresed önmagad.
Ha a legtöbb válaszod „F” volt: Grace Fraser

Grace Fraser

A Tudhattad volna című sorozat legizgalmasabb karaktere Grace volt! Egyszerre több, egymásnak ellentmondó vonás is megtalálható benne: jól olvas az emberekben, képes együttérezni velük, de közben mérhetetlen bizalom van benne, és mindenkiről a legjobbat feltételezi. Te is magadra ismertél, igaz? Mindig is empatikus lélek voltál, és jól bele tudtad képzelni magad mások helyzetébe, ezért pedig rengeteg barátod van. Bár életed során már ért csalódás, mégis ugyanúgy megbízol az emberekben, és ragaszkodsz azokhoz, akik fontosak neked. A kitartásod lenyűgöző!

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást