TESZT: Ez az elem irányítja az életedet

TESZT: Ez az elem irányítja az életedet

Címlap / Életmód / Ezotéria / TESZT: Ez az elem irányítja az életedet

Tesztünkből megtudhatod, hogy tudatod mélyén a föld, a víz, a levegő vagy a tűz tulajdonságai befolyásolhatják még döntéseidet és a véletlennek látszó eseményeket az életedben.

0%

Milyen színű a szemed?

Elfogadod magad olyannak, amilyen vagy?

A legjobb barátnőd / barátod…

Melyik a kedvenc virágod?

Hol élnél a legszívesebben?

Melyik országot szeretnéd megismerni?

Tegyük fel, hogy nyersz egy játékon. Az alábbi nyeremények közül melyiket választanád?

Ha két hétre elutaznál egy külföldi tengerparti házba, mit vinnél feltétlen

Mire vágysz leginkább?

Melyik elem irányítja az életedet: a föld, a víz, a levegő vagy a tűz?
Levegő

Teszt: Melyik elem befolyásolja az életed?

Sokoldalú, mozgékony és változékony temperamentumú vagy. Nyitott vagy az újdonságokra. Folyton új ismeretek, ötletek, információk és intellektuális feladatok után kutatsz. Kiválóan kommunikálsz, képes vagy másokat lelkesíteni, magad mellé állítani. A bizalmi kapcsolatok elől azonban elzárkózol, igazi valódat csak keveseknek mutatod meg. El kell fogadnod, hogy az érzelmek és a bizalom is hozzátartozik az élethez, csak így lehet kölcsönös szereteten és elfogadáson alapuló kapcsolatokat kötni.
Föld

Teszt: Melyik elem befolyásolja az életed?

Ragaszkodsz ahhoz, hogy az életedben rend és állandóság legyen. Visszahúzódó, befelé forduló vagy, de néha nem zárkózol el a tetteket igénylő kihívásoktól sem. Ennek az az oka, hogy jó realitásérzéked van, és használod az eszedet, mielőtt cselekszel. Gyakorlatias, türelmes, kitartó, megbízható és alapos vagy. Gondolkodásod rendszerező, és ez segít a tények kiértékelésében. Erényeid szakmai sikerek felé terelnek.
Víz

Teszt: Melyik elem befolyásolja az életed?

Megértéssel viszonyulsz az emberekhez, és érzékeny vagy környezeted atmoszférája és sorsa iránt. Szívesen segítesz másoknak. Elvarázsol minden, ami a „tükrön túli világhoz” tartozik: az érzelmek, az álmok, a művészet és a zene. Egyszer szerény, máskor merész vagy: a csendes elmélyülés és az egyedüllét igénye éppúgy jellemző rád, mint a nemes célokért való cselekvés szükséglete.
Tűz

Teszt: Melyik elem befolyásolja az életed?

A lendület, az élénkség és a spontaneitás fontos elemei az életednek. Önállóságra van szükséged, hogy az ötleteidet megvalósíthasd. Legtöbbször mozgásban vagy, a csendes visszavonulás igénye ellentmond a temperamentumodnak. A kapcsolataidban te vagy a kezdeményező, lelkesedéseddel képes vagy másokat magaddal ragadni. Ötleteidet tettekkel megvalósíthatod és céljaidat elérheted, ha megfontoltan, a körülményekhez alkalmazkodva cselekszel.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást