Teszt: Mi lenne a macskád első szava, ha tudna beszélni?

Teszt: Mi lenne a macskád első szava, ha tudna beszélni?

Címlap / Életmód / Család / Teszt: Mi lenne a macskád első szava, ha tudna beszélni?

De vajon mit mondana először, ha valami varázslat folytán egyszer csak megeredne a nyelve? Tesztünkből kiderül!

0%

Hol pihen legszívesebben a cicád?

Hogyan reagál a cicád, ha idegeneket lát?

Mi a cicád első dolga, amikor észreveszi, hogy hazaértél?

Ha a macskád ember lenne, mi lenne a foglalkozása?

Mi az első dolog, ami eszedbe jut, ha a macskádra gondolsz?

Teszt: Mi lenne a macskád első szava, ha tudna beszélni?
Szeretlek!

Különösen bensőséges kapcsolatot ápolsz a cicáddal, aki imád a közeledben lenni és az öledben szunyókálni. Igazi szociális kis lény ő, aki, bár természetesen van saját akarata, és senki máséhoz nem hasonlítható a jelleme, mégis rácáfol minden macskákkal kapcsolatos negatív sztereotípiára. Aki nem találkozott még a cicáddal, talán el sem tudja képzelni, hogy mennyire bizalmi kapcsolat alakulhat ki ember és macska között, de ti ketten pontosan tudjátok, hogy tűzön-vízen át kitartotok egymás mellett.
Etess meg!

Minek fecsérelni a szót fölösleges dolgokra, amikor a legfontosabb információt kell átadnia neked? Hiába nyávogott, hiába szaladgált az etető körül, úgy tűnik, neked már megint elkerülte a figyelmedet, hogy ott, középen, ha nagyon közelről nézed, kilátszik az étel alól a tál alja! Ugye te is megérted, hogy ez egy percig sem maradhat így tovább? A cicádnak néha az az érzése, hogy te mintha direkt nem akarnád érteni, hogy neki – már megint – ennie kell. Így aztán, ha meg tud szólalni, gyorsan ki is használja a helyzetet, és a te egyszerű nyelveden is tudtodra adja az információt.
Hagyjál békén!

Szó sincs arról, hogy a cicád nem szeretne téged, de jobban szereti, ha messziről csodálod fénylő bundáját és kecses mozdulatait. Majd ha akar valamit, akkor ő jön hozzád, de köszöni szépen, egyedül is el tudja dönteni, mikor van szüksége a simogatásra. Hódolatodat elfogadja, de majd szól, ha legközelebb úgy érzi, hogy ölelgetésre tart igényt. Addig is hagyd békén, hadd intézze a saját, fontos dolgait: a mosakodást, a nyújtózkodást, és a szekrény tetején szunyókálást.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást