TESZT: Hogyan hat a személyiséged az öltözködésedre?

TESZT: Hogyan hat a személyiséged az öltözködésedre?

Címlap / Stílus / Divat / TESZT: Hogyan hat a személyiséged az öltözködésedre?

Sokszor látok embereket, akik felvesznek egy olyan stílust, ami egyáltalán nem passzol a személyiségükhöz, mégis magukra erőltetik, mert például megköveteli a párjuk, vagy úgy gondolják, akkor fogadja be őket a társadalom, ha eleget tesznek az elvárásoknak. Most itt a lehetőség, hogy teszteld magad! Vajon a külsőd tükrözi azt, aki valójában vagy?

0%

Melyik színkombinációt választanád?

Mely tulajdonság jellemző rád leginkább?

Melyik az a ruhadarab, kiegészítő, ami lehet, hogy most nincs a gardróbodban, de mindig is vágytál rá?

Általában milyen ruhadarabtól érzed, hogy kicsattansz az önbizalomtól?

Kinek a ruhatárát fogadnád el?

Teszt: Így hat a személyiséged az öltözködésedre! Teszteld, hogy a külsőd harmóniában van e a belsőddel
Városi Hercegnő

Belül igazi hercegnő vagy, modern, városi kiadásban. Romantikus lelkű, aki szeret nőies, színes és egyedi lenni. Bár a mostani trendek nem ezt a vonalat követik, te belül mégis akkor lennél boldog, ha több rózsaszínt láthatnál a kirakatokban. Ne hagyd, hogy a túlzásba vitt fekete-fehér őrület téged is elsodorjon, mert pont a hercegnős stílusodtól leszel egyedi és figyelemfelkeltő. Egyáltalán nem kell gyerekesnek, vagy színpadiasnak kinézned. Ultra modern és dögös változata is lehetsz Hamupipőkének.
Dögös Dög

Te aztán tudod, mitől döglik a légy. Mivel nem csak a külsőd, hanem a belsőd is meglehetősen dögös, számodra elképzelhetetlen, hogy apácának öltözz, maximum egy szerepjáték kedvéért. Imádod, hogy nő vagy, kerek idomokkal, amit a férfiak is megbámulhatnak. Titkon ez óriási önbizalom tuning neked. Egyszerűen jobban érzed magad egy body-ban, vagy hosszan felsliccelt szoknyában, mint egy habos-babos szoknyában. Kár is lenne meghazudtolnod önmagad, inkább emeld ki stílusosan azt, amire igazán büszke vagy. Ilyen dögösen csak azt tud felöltözni, aki szereti és elfogadja önmagát, ez pedig roppant vonzó látvány.
Sikkes Dáma

Öltözhetsz úgy, mint az egyik Kardashian, de akkor a külsőd nem tükrözné a belsődet. Felejtsd el, hogy mi a trend, egyedül az számít, hogy te miben érzed jól magad. Ha ez egy nadrágkosztüm, vagy blézer ceruzaszoknyával, akkor vedd fel és hidd el, mindenki utánad fog majd fordulni. Manapság túlságosan elterjedt az a nézet, hogy egy nőnek ki kell pakolnia idomait ahhoz, hogy igazán nőnek érezhesse magát. Te tudod, hogy a szexi külsőnek semmi köze a dekoltázs mélységéhez, mert egy igazi nő garbóban is tud hódítani.
Miss Különc

Igazi különc vagy, aki biztosan az összes Szex és New York-os szettet magabiztosan tudná viselni a hétköznapokon is. Ne hagyd, hogy beolvadj a tömegbe és végül te is csak crop top-ban és farmerban legyél képes kilépni a lakásból. Lehet, hogy sokkal több embernek szemet szúrsz majd nem mindennapi stílusoddal, de ettől leszel egyedi és irtó vonzó. Titkon minden ember arra vágyik, hogy önmagát adva elfogadásban részesüljön és, aki mer önmaga lenni, az legyőzhetetlen. Légy te is legyőzhetetlen és vedd elő az imádott, különleges darabokat!
A leglazább csaj

Valószínű te a nyugdíjas éveidben is melegítőben és baseball sapkában fogod kergetni az unokákat, akik imádni fogják benned az örök gyereket. Ne gyömöszöld magad szoknyába és magassarkúba, mert érződni fog, hogy az nem te vagy. Illetve egy melegítő-magassarkú kombinációval biztos nagyon dögösen tudnál vonulni, szóval miért ne? Stílusosan összeállítva, ezek a laza szettek is lehetnek nőiesek, a pasik pedig imádják a laza csajokat. Kit érdekel, hogy éppen mi az aktuális trend, ha te csak arra vágysz, hogy a kedvenc melegítődben, sportcipődben és sapidban legyél??? Tedd azt, ami jól esik és hozd felszínre a benned lévő laza csajt!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!