Teszteld, kikkel jössz ki nehezen! Ezekkel az elemekkel vagy inkompatibilis

Teszteld, kikkel jössz ki nehezen! Ezekkel az elemekkel vagy inkompatibilis

Címlap / Életmód / Ezotéria / Teszteld, kikkel jössz ki nehezen! Ezekkel az elemekkel vagy inkompatibilis

0%

A kolléganőd éppen új pozícióra pályázik, de te nem értesz egyet vele, mert…

Az alábbiak közül melyik tulajdonság idegesít a legjobban?

Van olyan rossz tulajdonságod, amelyikkel nehezen tudsz megbékélni? Nehezen viselem magamban azt, hogy…

Most először randizol a kiszemelttel – mivel tud a legkönnyebben kiábrándítani?

Melyik szakmát nem tudnád elképzelni magadnak?

Mit szeretsz a leginkább a legjobb barátnődben?

Milyen nyaralást tudsz elképzelni magadnak? Mi az, ami igazán feltölt?

Ezekkel az elemekkel vagy a legkevésbé kompatibilis - teszteld, kikkel jössz ki nehezen!
Nehezen jössz ki a földjegyűekkel

Ide tartozó jegyek: Bika, Szűz, Bak

A földjegyűeknek mindig nagyon fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, ezért ők azok, akik nagyon lassan változtatnak, különösen megfontoltak – ám emiatt gyakran lemaradnak a kínálkozó alkalmakról. A „lassú víz partot mos” alapelvben hisznek, állhatatosan, de kicsit lassan haladnak a céljaik felé. Stabil partnernek, jó munkaerőnek számítanak és a legtöbbször kiszámíthatóak, viszont többnyire makacsul ragaszkodnak saját elképzeléseikhez, és azokból nem szokásuk engedni. A: Nehezen jössz ki a földjegyűekkel Ide tartozó jegyek: Bika, Szűz, Bak

A földjegyűeknek mindig nagyon fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, ezért ők azok, akik nagyon lassan változtatnak, különösen megfontoltak – ám emiatt gyakran lemaradnak a kínálkozó alkalmakról. A „lassú víz partot mos” alapelvben hisznek, állhatatosan, de kicsit lassan haladnak a céljaik felé. Stabil partnernek, jó munkaerőnek számítanak és a legtöbbször kiszámíthatóak, viszont többnyire makacsul ragaszkodnak saját elképzeléseikhez, és azokból nem szokásuk engedni.
Nehezen jössz ki a levegő jegyűekkel

Ide tartozó jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A levegő jegyűek közé könnyed, megfoghatatlan, kötetlen emberek tartoznak, akik mindig ezerfelé figyelnek. Remek kommunikációs készséggel lettek megáldva, intellektuális beállítottságúak, akik már csak szétszórtságuk miatt is kifejezetten mozgékonyak, érdeklődőek. Nagyon lényeges számukra a társaság, fontosnak tartják a diplomáciát, és utálják a röghöz kötöttséget. Illékonyak, igénylik a szabadságot és állandóan agyalnak valamin.
Nehezen jössz ki a tűzjegyűekkel

Ide tartozó jegyek: Kos, Nyilas, Oroszlán

A Tűzjegyű emberek tényleg tüzesek, jellemző rájuk a szenvedélyesség, a hirtelenharagúság, de egyúttal melegszívűek és jóindulatúak is. Valóban lobbanékonyak és indulatosak, lendületesek, amivel sokan nem képesek lépést tartani. Ők viszont gond nélkül törtetnek előre, bátran hoznak merész döntéseket, viszont a kitartásuk nem feltétlenül erőteljes. Hajlamosak rá, hogy elmismásolják a dolgokat és végül úgy alakítsák a történteket, hogy a hibákat, kudarcokat ne lehessen hozzájuk visszavezetni.
Nehezen jössz ki a vízjegyűekkel

Ide tartozó jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Rendkívül érzelmes, érzékeny jegyek tartoznak ide, akiknek nagyon fontos az, hogy megbízható, gondoskodó közegben lehessenek. A vízjegyűek hajlamosak bezárkózni, mély lelkiséggel megélni mindent. Kifejezetten empatikusak, szociális beállítottságúak, és éppen ezért van az, hogy rájuk az érzelmek sokkal nagyobb arányban képesek hatni, mint az észérvek. Hajlamosak megsértődni, visszavonulni, gyorsan megbocsátani, vagy éppen kivárni a bosszú idejét…

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást