5 tengerparti frizuratipp, amivel a strandon is hódíthatsz

5 tengerparti frizuratipp, amivel a strandon is hódíthatsz

Címlap / Stílus / Haj / 5 tengerparti frizuratipp, amivel a strandon is hódíthatsz

Hurrá, végre eljött a nyaralás ideje! Ha te is egy hűs tengerparton töltöd majd a szabadságod, mutatunk néhány frizuratippet a strandra, ami nem csak jól mutat, de nagyon kényelmes is!

Trendi félkonty

A félig felkötött konty egyébként is a szezon slágere, és tökéletes választás akkor, ha szeretnéd, hogy kicsit szellősebb legyen a tarkód és a nyakad része, de sűrű vagy vastag szálú hajad van, és a teljes kontyot nehéznek vagy kényelmetlennek találod.

A divatos frizurát a középre eső választék és a két oldalt megcsavart tincsek teszik még izgalmasabbá.

Percek alatt megvagy vele, és egész nap a helyén marad, ráadásul még a fejed sem fájdul meg tőle.

 

Beach wave

Ha eleve kicsit hullámos a hajad, akkor nem is kell vele semmit tenned, de ha magától nem loknisodik, akkor egy kevés göndörítő hajhab segíthet a helyzeten.

Csak hagyd, hogy a napon megszáradjanak vizes tincseid, és esetleg egy hajkefével igazítsd meg őket egy kicsit – máris készen állsz akármilyen nyaralós programra.

Néha a legegyszerűbb tud a legszexibb megoldás lenni!

 

Konty fonattal

Ha a tengerpartról egyenesen egy étterembe vezet az utatok, ahol romantikus vacsorával folytatnátok a nyaralást, és már nincs időd hajat mosni, akkor a kicsit kócos, enyhén hullámos tengerparti haj remek alapja lehet ennek a kontynak, ami egyébként már a strandon is kényelmes viselet, hiszen nem tapad a válladra és hagyja, hogy mindenhol lebarnulj.

Indíts egy vastag, de laza fonatot a hajtő egyik oldalán, vezesd keresztül a homlokod fölött, a kontyot pedig úgy tűzd meg, hogy a hajvégek befelé nézzenek. Végül az ujjaiddal lazítsd meg kicsit az egészet, hogy kényelmes legyen és laza benyomást keltsen.

 

Kendővel

Ha egy kicsit rövidebb a hajad, és gondot okoz, hogy összefogva kint tartsd az arcodból, akkor érdemes egy kendőt kötni a fejed köré: nem csak örök klasszikus darab, amivel egyszerűen nem lehet mellélőni, de kényelmes és praktikus viselet is.

Nincs vele sok macera, mégis egy pillanat alatt szedett-vedettből vagányan dögössé változtathatod vele a frizurádat.

 

Sállal

Egy nagy méretű selyemsálat mindig érdemes a strandtáskádban tartani, mert számos helyzetben jól jöhet.

Kendőként hordva például eltakarja, ha lelapultak a hajtöveid, és a leomló hajat is kicsit rendezettebbnek mutatja.

Arról nem is beszélve, hogy egy vidám, mintás sál egy egyszerű bikinit vagy akár egy bikini felső és rövid nadrág kombót is életre kelt, így egy meghatározó darabbal szinte életet lehelhetsz az outfitedbe.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást