10 tavasz-köszöntő üde manikűr, amit te is el tudsz készíteni magadnak

10 tavasz-köszöntő üde manikűr, amit te is el tudsz készíteni magadnak

Címlap / Stílus / Test / 10 tavasz-köszöntő üde manikűr, amit te is el tudsz készíteni magadnak

Már küszöbön a tavasz, ha pedig szeretnéd, hogy a körmeid is tükrözzék azt, mennyire várod a rügyező fák, színes virágok és az égen úszó bárányfelhők évszakát, akkor jó helyen jársz. Személy szerint én imádom a tavaszt, végre a téli hideget és sötétséget felváltja a napsütés, az éledező természet és persze a színesebb külső is. A körmök tökéletes kiegészítői lehetnek a tavaszi szettednek, vagy éppen azt is sugallhatod velük, hogy vágod a centiket márciusig.

Íme 10 üde manikűr, amit könnyedén elkészíthetsz tavaszra magadnak.

Pasztell árnyalatok

A tavasz egyet jelent a pasztell színekkel: lehet kék, rózsaszín, sárga, zöld, vagy éppen lila – ezek az árnyalatok mind vidámabbá teszik a megjelenésedet.

Az pedig plusz játékosságot ad a manikűrnek, ha minden körmödet más színűre fested.

 

Cseresznyevirágok

Ehhez a manikűrre némivel több kézügyességre van szükség, de a végeredményért megéri precízen rajzolni 1-2 körmödre néhány cseresznyevirágot.

A többi pedig lehet egyszínű rózsaszín, nude árnyalat, vagy akár fehér is.

 

Festészeti műremek

Az utóbbi néhány hónapban elképesztően népszerűek az absztrakt körmök. Szerencsére tavaszias változatra is van példa.

Nincs más dolgod, mint előszedni a kedvenc pasztell színeidet és az alapszínre felvinni őket néhány jól irányzott ecsetvonással.

 

Színes csíkok

Az előbbihez hasonló ez a köröm is a színesség szempontjából, azonban ezt talán egy fokkal egyszerűbb elkészíteni.

Mindössze annyi a dolgod, hogy a nude lakkra vonalakat húzol néhány színnel. Segítségedre lehet, ha ragasztószalagot is használsz, hogy egyenes vonalakat tudj festeni a szélei mentén.

 

Aranyos pöttyök

Ha szeretnél valami igazán aranyosat készíteni, akkor fesd a körmeidet rózsaszínre, vagy más, halvány színre és ha megszáradtak, fess rájuk apró pöttyöket valamilyen metálos árnyalattal. Akár az összes körmödre mehet a díszítés, de az is jól mutat, ha csak néhányra teszel. Ugye, mennyire egyszerű?

 

Húsvéti nyuszi

Remekül feldobja a hagyományos tavaszi manikűrt egy nyuszi, amit egy kis kézügyességgel könnyen a körmödre pingálhatsz. A fülei belsejét akár csillámos színnel is kifestheted, ha szeretnéd kicsit extrázni a manikűrödet.

Érdemes beszerezned egy vékony ecsetet, hogy a körvonalát precízebben meg tudd festeni.

 

Csibesárga körmök

Ez a szín igazán tavaszias, üde megjelenést kölcsönöz, ezért érdemes a körmödön is viselned.

Ha szeretnél egy kis csavart belevinni, akkor a gyűrűsujjadon használj csillámos lakkot, így egy fokkal elegánsabbá teheted a manikűrödet – bár azzal sincs semmi baj, ha ezt a lépést kihagyod.

 

Lilás rózsaszín álom

Az idei év egyik legtrendibb színe a lilás rózsaszín, szóval a körmödről sem hiányozhat ez az árnyalat! Nőies, mégis játékos, fiatalos lesz a végeredmény, ha ilyen színű lakkot használsz. Kombinálhatod más színekkel, például halvány türkizzel, sárgával és fehérrel is.

 

Visszafogott csillogás

A nude vagy halvány körmöket könnyen feldobhatod egy kis csillámmal!

Nem kell mást tenned, mint egy vékony ecsettel vonalakat húznod a képen látható módon, és máris új fényben tündököl a manikűröd!

A csillogós lakkot egyébként a körmeid végére is felviheted (mint a francia manikűrnél), de most az is divat, ha az alsó ívhez húzol egy vonalat.

 

Szemet a körömre!

A tavalyi év egyik legnépszerűbb motívuma idén sem megy ki a divatból, ezért ha elég bevállalós vagy, akkor rajzolj a körmödre szemeket!

Bármilyen semleges, halvány színen jól mutat egy hosszú pillás szem – de az biztos, hogy meg fogják bámulni.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást