Életmód / Ezotéria

Tarot szerelmi horoszkóp az év második felére

Július van, ezért ideje megtudnunk, mi vár ránk az év második felében a szerelmet illetően. Ezt jósolja a Tarot a csillagjegyeknek.

Kos

Tarot kártya: Érmék Ásza

Valaki állandóan a fejedben jár, de nem ismered jól. Lehet, hogy érdekesnek tartod, vagy már talán fantáziálsz is róla? Csak akkor lesz belőle valami, ha megteszed az első lépést, tehát kezdj el beszélgetni vele és nézd meg, felpattan-e a szikra. 

Bika

Tarot kártya: A Remete

Akár kapcsolatban vagy, akár szingli, válaszút elé érkeztél, ezért érdemes egy kicsit hátralépned és elgondolkodnod azon, mit is szeretnél, mire vágysz most. Ha össze vagy zavarodva és bizonytalan vagy, egy kis szünet segít abban, hogy tisztábban láss.

Ikrek

Tarot kártya: Botok Nyolcas 

Partnereddel sok nézeteltérés volt köztetek mostanában, ami miatt merész lépésre készülsz, pedig nem kellene elhamarkodottan döntened. Ha egyedülálló vagy, szintén a kommunikáció hiánya lehet az oka, hogy nem találsz párt.

Rák

Tarot kártya: Kelyhek Apródja

Ugyan szereted tudni, hogyan alakulnak a dolgaid, de most meglepetés érhet és nem tudsz majd mást tenni, mint sodródni az árral. Akár karrier, akár szerelmi téren történik ez, nem kell aggódnod, csak dőlj hátra és élvezd az utazást. 

Olvastad már?  A tarot kártyás jóslás szabályai - Nem jelent rosszat, ha kihúzod a Halált!

Oroszlán

Tarot kártya: Kardok Hatos

Mostanában azon kapod magad, hogy a múlton elmélkedsz, régebbi kapcsolataidon morfondírozol és a „batyun”, amit ezek miatt azóta is cipelsz. Ne hibáztasd magad és ne bánkódj, inkább vond le a konzekvenciákat és bocsáss meg magadnak és volt szerelmeidnek is.

Joshua Rawson-Harris/unsplash.com

Szűz

Tarot kártya: Kardok Apródja

Partnereddel válaszúthoz érkeztek majd és eldől, hogy együtt, vagy külön folytatjátok. A nyílt, őszinte beszélgetések sokat fognak segíteni abban, hogy tisztán lássátok a dolgokat. Ha megoldjátok, erősebb lesz a kapcsolat. Ha szingli vagy, egy régi flört újra felbukkanhat. 

Mérleg

Tarot kártya: A Szeretők

Úgy érzed, szerelmi életed megfeneklett és stagnál, de ezen könnyen segíthettek partnereddel, hiszen csak fel kell ráznotok kicsit a kapcsolatot. Csináljatok valami spontán, laza dolgot és új lendületet kaptok majd. Ha nincs párod, lépj ki a komfortzónádból és rád talál a szerelem.

Skorpió

Tarot kártya: Kelyhek Kettes

Párkapcsolatodban kihívásokkal teli ez az időszak, de kibékülhettek, amennyiben belátjátok, hogy a bolhából csináltok elefántot és nem kommunikáltok egymással elég nyíltan. Ha szingli vagy, szintén ügyelj arra, nehogy elszalassz lehetőségeket félreértések miatt. 

Olvastad már?  Ezt jósolja a Tarot tavaszra a csillagjegyeknek

Nyilas

Tarot kártya: Kelyhek Királya

Ha úgy érzed, partnered nem enged közel magához, ne hibáztasd érte, hanem hagyj neki teret, most ugyanis erre van szüksége. Ha szingli vagy, ne stresszelj rá a párkeresésre, hanem hagyd, hogy rád találjon a szerelem.

Bak

Tarot kártya: A Főpapnő

Ha kapcsolatban vagy, lehet, hogy komolyabbra fordulnak a dolgok kettőtök között, még akkor is, ha te erre nem állsz készen, de a lényeg az, hogy nyíltan megbeszéljétek, ki mit vár a másiktól. Ha nincs párod, tartsd nyitva a szemed, mert ez hamarosan megváltozhat.

Vízöntő

Tarot kártya: Érmék Nyolcas

Számodra ez az időszak tele van szerelemmel és szenvedéllyel, használd ki! Ha kapcsolatban vagy, a párod meglep valamivel, ha szingli vagy, egy új románc van kibontakozóban.

Halak

Tarot kártya: Kardok Királya

Rosszindulatú pletykákat keseríthetik meg az életed az év második felében, de ne higgy el mindent, amit hallasz. Akárkiről van szó, a legjobb megoldás, ha beszélsz az illetővel, mielőtt minden szóbeszédet elhiszel róla. 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK