Ne fogadj el bármit! Ez történik akkor, amikor a tárgyak is átveszik az emberek rezgéseit

Ne fogadj el bármit! Ez történik akkor, amikor a tárgyak is átveszik az emberek rezgéseit

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ne fogadj el bármit! Ez történik akkor, amikor a tárgyak is átveszik az emberek rezgéseit

Minden energia

Mindennek, még a tárgyaknak is van energiájuk. Ahogy nekünk, embereknek, úgy a minket körülvevő világnak is van egyfajta aurája. Azonban ezzel az energiával már mi ruházzuk fel a tárgyakat és bár látszólag élettelen dolgokról beszélünk, rezgéseink lenyomatot hagynak bennük. Ezzel magyarázható az is, hogy jó, vagy rossz érzés fog el egy házba megérkezve.

Nem csak magát a házat érezheted, hanem az ott élők energiáit is. Van, aki ennek tudatában van és van, aki csak megfogalmazni tudja jó, vagy rossz érzéseit. Voltaképpen mindannyian érzékeljük egymást, maximum nem tudatos szinten. Az, viszont talán mindenki számára emészthető téma, hogy minden energiából áll, így nem meglepő, ha ez a tárgyakba is beférkőzik.

Energetikailag tiszta

Amikor energetikai tisztításról beszélünk, akkor nem csak egy füstölőkkel megspékelt hókuszpókra gondolunk. Ezzel együtt egyfajta belső tisztítást is végzünk, melynek elsődleges lépcsőfoka a meditáció és az ezzel járó pozitív, erősítő gondolatok.

Mikor változik az energiánk, változik a környezetünk energiája is, vagyis a tárgyakba is hasonló pozitív rezgés kerül.

Erre még rásegíthetünk egy kis plusz tisztogatással, mely során tovább fokozhatjuk az otthonunkba érkező pozitív energiákat. A fehér gyertyát régóta használják ilyen célzattal, tehát gondoskodj róla, hogy néhanapján égess el egy egészet. Akár még egy általad kitalált tisztító mantrát is mondogathatsz magadban a teljesség érdekében.

Galina Zhigalova/istockphoto.com

Az vagy, amit megeszel

Nem csak tárgyakba, de ételekbe is beszöknek az energiáink. Energetikai gyógyítók vallják, hogy sok olyan ételt kell fogyasztanunk, melyekről biztosak vagyunk, hogy általunk szeretett személyek által készült. Arra is fontos odafigyelnünk, hogy mi magunk, főzés közben milyen rezgésekkel tápláljuk ételeinket. Ha undorral, nemtörődöm módon készítjük el ezeket, akkor a testünkben sem fog olyan szinten hasznosulni. Ha, viszont gondosan kiválogatott alapanyagokkal, szeretettel főzünk, akkor ez az energia fog áramolni a szervezetünkben is. Lehet, hogy ez kicsit elrugaszkodott gondolat számodra, de próbáld ki, mennyivel másabb, ha jó érzéseket csepegtetsz az ételeidbe.

Gonosz tárgyak

Az ajándékozás jó dolog, főleg akkor, ha tudjuk, hogy szeretett tárgyaink jó helyre kerülnek. Legalább ekkora öröm kapni is, csak nem mindegy, hogy kitől. Egy alapvetően pozitív környezetből valószínleg olyan tárgyakat kaphatunk, melyeket ez az érzés járt át folyamatosan, így nem kell tartanunk esetleges negatív energiáktól. Ha viszont tudomásunk van arról, hogy nem túl jó helyről származik, akkor semmiképp ne engedjük be az adott tárgyat otthonunkba. Ilyen lehet egy válásból származó ereklye, mely biztosan átvette azt a sok rossz rezgést, amit abban az otthonban kapott.

Hozzánk kerülve pedig érezhetjük, hogy valami megfertőzte a mi otthonunkat is, mivel az energia folyamatosan áramlik, legyen szó jóról, vagy rosszról.

Legjobb, ha el sem fogadsz ilyen tárgyakat, vagy maximum egy alapos tisztítás után engedd be otthonodba. Bár a tárgyak élettelenek, nagyon is képesek rezgéseket átvenni. Nem hiába kötődünk egy-kettőhöz különösen. Egy hosszú ideig, negatív körülmények között őrzött tárgy pedig képes sok rosszat sugározni magából. Ennek az ellenkezője is igaz lehet, tehát pozitív töltettel is elláthatja otthonodat, azonban mindenképpen győződj meg erről, mielőtt bármit is beengednél a lakásodba.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást