Egy tálca karácsony: dekor kompozíciók tálcán

Egy tálca karácsony: dekor kompozíciók tálcán

Címlap / Otthon / Dekor / Egy tálca karácsony: dekor kompozíciók tálcán

Hogy miért szeretem őket annyira? A tálcás kompozíciók egyik legnagyobb előnye az, hogy könnyen mozgathatóak: tökéletesen mutatnak az asztal közepén, de ha megérkezik a vendégsereg, egy mozdulattal odébb lehet tenni őket. A másik, amiért annyira belopták magukat a szívembe, az a gyorsaságuk. Nem kell túlbonyolítani sem a megtervezésüket, sem az elrendezésüket, és akár azokat a díszeket is fel lehet használni az elkészítésük során, amik megmaradtak, nem kellettek máshova. Ezek után már csak hab a tortán, hogy ezek a kompozíciók minden otthonban megállják a helyüket, hiszen bármilyen stílusban elkészíthetőek.

Lássuk a kedvenceimet!

Csillogás a középpontban

Elegáns és csodaszépen csillog ez a sok-sok apró kristályra és csillámporra építő ünnepi dísz. A leegyszerűsített fenyő szimbólumokat te is könnyen elkészítheted hungarocell gúla, ragasztó és csillámok segítségével.

 

Hófehér álom

A hófehér díszek nagyon népszerűek az ünnepi időszakban, hiszen egyértelműen a havas tájra emlékeztetnek minket, még akkor is, ha odakinn a legkevésbé sincs téli hangulat. Legalább az otthonunkba csempésszük belőle egy kicsit!

 

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást